Hej världen !!! Sjuk sjuk och sjuk !!!

Igår va det en dag som allt kändes tungt och skit, hade ont baki ryggen och upp mot njurarna gissar jag eftersom det hänt hundra gånger med denna urinvägsinfektion. Det svider ju inte på mig som på normalt folk när jag får urinvägsinfektion och det räcker att sitta lite kallt så är det klippt. Jag har ju varit dålig en månad nu och mått skit men inte reflekterat över urinvägarna. Men hur som haver ringde jag och fick en tid klockan elva igår. Jodå mycket riktigt så ringde sköterskan upp mig och sa att det fanns medicin att hämta på apoteket. Pencillin för jag hade bakterier. Till apoteket och körde igång direkt. Men denna natt va nog den värsta jag har varit med om, vaknat hela natten och gnällt för jag har haft så himla ont upp mot ryggen och feber. Men helt otroligt så gick det över imorse det mesta alltså en dag till så är jag nog bra. Men är det inte konstogt när man vet hur det brukar bli så inte fattar man att man ska åka in utan man gissar på alla fel förutom det, först.sen klickar det. Det är li,a dumt som alla ser lika förvånad ut när snön kommer varje år fast det är lika varenda vinter. Konstigt va. Nu har jag gnällt av mig lite önskar alla en fin dag i denna förunderliga värld.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.