God jul hela världen !!! I efterhand !!!

Jag önskar hela världen God jul i efterhand. Jag blev att må så dåligt och fick världens ångest över allt, kände bara enorm PRESS, PRESS OCH PRESS över allt som skulle göras , mat som skulle lagas, kände mig varken glad eller hade orken att vara glad i allt som skulle göras inför denna dag julafton. Jag brukar jämt vara så glad i julen såg alltid fram emot när grabbarna kommer och tvingas redan i tanken att göra allt ,helst på ackord för jag hade såå bråttom att få så fint som möjligt tills dom kommer. Jag längtar så. Ärligt talat så undrar jag om jag börjar stanna upp och känna av livet. DÅ kommer ju allt över en som jag alltid tidigare flytt ifrån in i all skit och bara försvinna in i dimman för att slippa få ont. Nu måste jag ju gå igenom det sanna i livet och se och känna av allt som händer. Undrar om det är det som kallas stanna upp och bearbeta livet, för att någonsin kunna leva på ett rätt , vad vet jag önskar alla en jättebra dag och önskar alla en god fortsättning.

8 Kommentarer

  1. Hur går det med polisen?
    Du måste berätta det du vet annars är du medskyldig o kan inte gå vidare med ditt liv.

    • Jag vet inte vem du är, du måste vara riktigt jäkla sjuk. Jag har sagt allt och har inget att dölja för någon. Jag får väl polisanmäla dig så jag får veta vad jag har för galning inpå mig.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.