Hatar att säga hejdå!

Nu har mina vänner lämnat mig och LA! 🙁 jätte sorligt verkligen. Det blev ett känslomässigt hejdå. Usch! det värsta jag vet är att säga hejdå. Vi har haft två helt fantastiska veckor tillsammans. Ville verkligen inte att dem skulle åka, känns så tomt nu. Det har varit full rulle hela tiden så nu blir det att fokusera på plugget den sista månaden som är kvar på terminen 😀 fler bilder kommer!

Vänner från Sverige på besök

I söndags kom min FINA vän Caroline och hennes pojkvän David till mig o till Los Angeles. Har inte träffat dem på 4 månader. Det känns overkligt att ha dem här men samtidigt sjukt kul! Dem ska stanna här i 2 veckor 🙂 Idag ska vi hyra en bil som vi tänkte ha i en vecka så jag kan visa dem LAs bästa sidor! 🙂

Halloween in Hollywood

På Halloween, förra onsdagen var vi på den kända paraden i Hollywood. Det vad sjukt mycket folk. Folk kommer från hela USA bara för att gå på paraden. Det var djs som spelade och folk dansade och alla var utklädda mer eller mindre! Jag var utklädd till en grekisk gudinna 🙂 Sjukt rolig upplevelse!

SLS hotel poolparty

I lördags kom Danne, Maja och Nathalie och hämtade mig vid 11 tiden. Vi åkte till Beverly Hills och åt lunch på Urth café. Efter lunchen åkte vi till SLS hotel som också ligger i Beverly Hills där Danne checkade in. Receptionisten berättade att det var poolparty på rooftopen och givetvis kunde vi inte motstå det så det blev champagne, rose, drinkar, dj, dans och bad i poolen. Vid 21 tiden körde Danne oss tillbaka till Santa Monica för att byta om för kvällens Halloweenparty på nattklubben Lure i Hollywood. När Lure stängde åkte vi till Aroma och åt nattmat! Obeskrivligt bra lördag helt enkelt, längesedan jag hade SÅ roligtl!

Vilken helg!

Här i LA börjar helgen på torsdagar och för min del börjar den redan på onsdagar kl 16 då jag har min sista lektion. I torsdags förfestade vi ett gott gäng hemma hos oss. Sen hade Nikola fixat en limousin som hämtade upp oss utanför vårt hem i Santa Monica kl 22 och den körde oss till Hollywood och till klubben Playhouse. Inne på playhouse blev vi bjuda på drinkar hela kvällen. Vi dansade och hade sjukt roligt till klockan 03 då limousinen körde oss tillbaka till  Santa Monica och släppte av oss utanför vår dörr. 

I fredags blev det också förfest hos oss på The Plaza sen begav jag, Devin, Eddie, Emmy, Farhad, Katie och Malachai oss till West Hollywood och festade på lite olika klubbar sen käkade vi pizza som nattmat innan vi åkte hem.

I lördags kväll mötte jag upp Nathalie och Maja och sen även Danne och Esben som är här på semester. Vi gick till Cabo Cantina och drack drinkar och åt nachotallrik, efter det åkte vi till ett hotell som ligger vid stranden i Santa Monica och drack champagne. Efter det begav vi oss till Hollywood och första stoppet blev Hotel W där det blev mer dan, shots och drinkar. Efter W gick vi till LURE där vi mötte upp några andra vänner från Santa Monica. Vi var bland dem sista kvar på LURE så dem fick kasta ut oss för att bli av med oss, haha. SJUKT roligt kväll! det var den absolut bästa kvällen / natten på riktigt länge! Nästa helg bli inte heller så lugn för då är det halloween!!!  🙂 bilder från helgen kommer!

Heldag med Åkerman

Idag Tisdag har jag varit iväg hela dagen med Danne, en kompis från Helsingborg som är i LA på semester 🙂 Dagen började med att Danne hämtar upp mig kl 11. Vi beger oss ut till Malibu och äter lunch nere vid stranden på en super mysig restaurang som heter Paradise Cove beach café. Efter lunchen gick vi ner och la oss några timmar på beachen och solade. Kl 16 åkte vi till Starbucks i Malibu och fikade. Efter fikat åkte vi tillbaka till Santa Monica och till Shorehotell där Danne bor, bytade kläder och sedan gick vi och köpte pizza! Aldrig ätit någon godare pizza! Magiska! Efter pizzan åkte vi och hämtade Nattis hemma hos sig sen drog vi på bio i Hollywood. Vi såg Pitch perfect! Väldigt lättsam och rolig musikfilm. Har haft en helt fantastisk dag! Nu är klockan snart 01, ska ha engelskprov imorgon kl 07:45 så nu är det sängen som kallar! <3

JUST NU

Just nu sitter jag och Emmy ute på vår balkong och dricker vin. Klockan är 22:20 och det är 23c ute. Lyssnar på just nu med Laleh och skålar in helgen! Inget mer plugg denna veckan! wihooo 🙂 En riktigt härlig lill lördag i Santa Monica. <3 Love my life in California!