Tipsar mina favorit podcasters

2017-08-17 09.35.30

Godmorgon finaste ni. Jag somnade 22.00 igår skönt att somna tidigt om ni frågar mig. Vaknade 08.00 så sov ut ordentligt.

 

Tänkte tipsa om podcast som jag lyssnar på som är absolut mina favoriter. Nu på sommarlovet har jag inte alls lyssnat på något. Men nu när hösten kommer och skolan börjar så älskar jag att lyssna på podcast när man åker till skolan på morgonen och åker hem ifrån skolan, så skönt och avkopplande så idag började jag lyssna igen eller lyssna ikapp de jag har missat under sommaren haha..

 

2017-08-17 09.35.24

 

 

 

2017-08-17 09.35.36

 

 

2017-08-17 09.35.30

Fortsätt läsa

Sanningen bakom min kropp och hälsa

2017-08-15 09.58.01

Svar på tal. 

Får ofta denna frågan om hur jag orkar träna så mycket som jag gör och hur jag äter. Så den ska jag ta upp nu och svara på.

 

Jag kommer i svackor, vi alla har up-and-downs såväl har jag samma sak fast med motivationen och viljan, de vill inte alltid hänga med mig. Jag kan träna 7 gånger i veckan och hålla på så i 2-3 V men sedan kommer det OFF-dagar som jag kallar de, då ingenting går. Det är alltså psyket som tar över, är trött hela dagen och orkar absolut ingenting. Ibland kan jag träna regelbundet i flera månader och vara superaktiv och duktigt med träningen. Men nu på senaste har jag inte haft någon motivation eller vilja med att träna eller vilja träna. Men det ska jag såklart göra något åt. Skolan börjar snart bara några få dagar kvar, då kommer man in i rutiner igen och har liksom en vardag uppsatt framför en. Nu när det har varit lov så har man inte haft dessa rutiner på samma sätt, där man ställer sin klocka varje morgon och har en dag framför sig. Så det ska bli skönt att komma tillbaka. Så det är lite så det ligger till.Bara för man lägger upp bilder på Instgram och så betyder inte det heller för att få den kroppen jag har ska man inte käka sallad, räkna sina kalorier eller undvika mat som man tycker om. Jag äter precis vad jag vill och när jag känner för det. Förutom att jag småäter inte lägre alls. Det har jag slutat med.

 

När vi är inne på träningsbiten så varför inte ta upp kosten. Jag äter i princip vad jag känner för. Är jag sugen på en sallad så äter jag det är jag sugen på skräpmat mitt i veckan så äter jag det. Så jag håller mig inte till något speciellt ni som tror jag lever såå ”fitnesslife” så stämmer det inte. Min kropp förbränner mat snabbt och jag har en bra ämnesomsättning. Så det räcker för mig att träna två gånger per vecka egentligen och jag kan äta precis vad jag vill men jag går ändå inte upp några kilon, så lyckost är jag antagligen.

2017-08-15 09.58.01

Fortsätt läsa

10 snabba

2017-08-16 11.43.15

1. Hur gammal är du? – 18

2. Vart bor du? Skåneland, Trelleborg.

3. Vad har du gjort idag? Sminkat mig, tagit foton till Instagram och myst.

4. Nämn 3 saker som du tror att dem som läser bloggen inte vet om dig   1 har dyslexi. 2 har 5 syskon och 3 är halvtysk.

5. Vart i världen skulle du vilja befinna dig i just nu? Varmt land vad som helst, behöver sol och värme.

6. Vilken är din favoritgodis? Gillar allt.

7. Vilken är din favoritaffär? H&M.

8. Är du morgon- eller kvällsmänniska? En morgonmänniska absolut, behöver endast ett alarm på morgonen sedan är jag uppe på 5 min.

9. Vem gjorde senast något speciellt för dig? Det vart nog in finaste pojkvän, som städade lägenheten och sedan gjorde mat åt mig.

10. Är du blyg? Ja det är jag men jag jobbar på att inte vara det och det går framåt.

2017-08-16 11.43.15

Fortsätt läsa

Morgon träning

2017-07-12 08.44.57

Idag blir det ben och rumpa på schemat. Skönt att komma igång igen. Då idag har jag mitt fitnessbälte på mig under träningen sm ni läste i förra inlägget. Men ni har väl inte glömt bort att jag har en fin rabattkod till er? Om ni anger ”FITNESSNANNA10” Så får ni hela 10% avdrag i kassan. Bra väl? Så tycker ni alla bör gå in och kolla hemsidan BODYMAGIC och se om ni hittar något som passar er i smaken.

Hörs senare idag.

2017-07-12 08.44.37

2017-07-12 08.44.57

Fortsätt läsa

Chokladdoppad bananglass

Ett gott snacks som går snabbt att göra. Allt du behöver är banan och någon sorts av pinne som du kan stoppa ner bananen i och kunna hålla den. Skär i lagom stora bitar hur du vill ha som. 


Smällt valfri choklad i ett vattenbad och sedan doppa bananen i chokladen och avsluta med lite strössel om så önskas.


 In i frysen i 2-3h sedan är de klart att ätas! 

Fortsätt läsa

Mysiga dagar i solen

Godmorgon! 

Igår blev det scones till lunch vilket barnen älskade. Blev så fint väder så käkade lunchen ute såå mysigt! 

Har beställt hem en ny telefon till mig som kommer antagligen på fredag eller ibörjan av nästa vecka! Ska även se om jag ska beställa hem några skal till den. 

Idag blir det stan på förmiddagen sedan blir de tandläkaren för mig och kanske träffa en kompis eller träna, och såklart plugga teori 😉 

Fortsätt läsa
1 2 3 98