Nyttiga Protein Crêpes

This is just TOO GOOD..

Hej Bloggen! Hur mår ni denna tisdag? Jag är helt slut i hel kroppen. Efter träningen idag och efter jag duschat så somnade jag haha. Bara sådär mitt från ingenstans. 

Nu har jag varit i farten igen och kommit på en nytt sprakande recept med OnePancake från Fitnessguru. Det är proteinpannkakor men jag tänkte man kunde göra en lite matigare maträtt utav dem så det liknar Cêpes. Det jag gjorde var att blanda en skopa OnePancake med mjölk i min shaker, sedan hällde jag ut smeten i en form och lät stå i ungnen tills den va gräddad (blir som en tjock pannkaka). Till detta tillagar ni en laxfilé i ugn tills den är gräddad och kokar en lila morot, färska rödbetor, broccoli och baby sockerärtor. När crêpen och laxen är klar, lägger ni laxen i mitten av crêpen tillsammans med mozzarella ost och rullar den runt och in i ugnen igen tills osten är smällt. Perfekt lunch och god att äta med gott samvete 🙂

RECEPT: 

– 1st lila morot 

OnePancake från Fitnessguru

– Broccoli

– Baby sockerärtor 

– Färska råa rödbetor 

Always remember – Nothing Compares to You

LOVE, Niccolicious

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.