SÅ HÄR FÅR JAG MITT HOLLYWOODSVALL

Jag får dagligen frågor gällande mitt hår…
Därför tänker jag berätta hur jag gör för att få det så glammigt på bara någon minut.

Till att börja med så tvättar jag håret väldigt sällan. Med väldigt sällan menar jag cirka en gång i veckan, max två. Då tvättar jag det med ett volymschampoo från TIGI. Valet av produkter i duschen varierar men oftast satsar jag på bra volymschampoon. Sedan handdukstorkar jag, tar i rikligt med olja i längderna och blåser sedan med fön. När jag blåser har jag huvudet upp och ned – för att få ännu mer volym.

Vill passa på att påminna om att min frisör Helin på Hårcompaniet i Norrköping har ett grymt bra erbjudande nu då mina följare/läsare får 20% på alla behandlingar när ni uppger NICOLINE vid bokning. Ta gärna en titt på Helins instagram för att hon är brutalt bra! @kasirgahelin

54C6D245-520D-4D2E-9E62-31FBADF87279

Efter det tar jag längd för längd och lockar det ”utåt” eller bort från ansiktet kan man säga.
Sedan sprayar jag rikligt på längderna och fortsätter sedan att locka nästa del.

15916F2E-0AD7-4A36-8C37-EDC4ADFBA223

Kamma inte i håret fören allt är lockat och sprayat.

28DFB516-8540-4EEA-B74E-F7BDA83B818D

När allt är lockat så brukar jag ta i ännu mer olja i håret och sedan låta det sjunka in lite.

85E5CFF0-1A29-4AAF-8857-98EDD0A2C046

Sedan kammar jag ut lockarna så att de blir stora och då kommer det riktiga ”Hollywood-svallet” fram. Det är upp till var och en men jag gillar inte prinsesslockar utan mer när man kammar ur det.
Detta är sprayen jag använder samt ett volymspray som jag tar i hårbotten och masserar in.
Dessa två produkter är en life saver om ni inte orkar tvätta håret varje dag…

02D420AB-D550-4B46-9D9B-7F3193D6007D

Natten innan ni ska tvätta håret brukar jag sova med inpackning så att det ska bli friskt och återfuktat.

 Det är ju ingen raketforskning direkt men det är inte alltid så lätt att veta hur man ska göra. Så jag hoppas att ni gillade mina tips 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.