SÅ HÄR FÅR JAG VITA TÄNDER PÅ 3 MINUTER

Alla vill ha ett bländande vitt leende men alla känner inte till mina ASBRA KNEP!
Ibland behöver man inte mer än en quickfix på fem minuter nämligen…

Jag har tidigare tipsat om Belissas tandblekning som är väldigt bra. Dock är det inte alltid man orkar köra hela processen och man vill se ett snabbt resultat direkt..

Här kommer mina tips:

tandblekning-med-turmeric

GURKMEJA
Köp gurkmeja i kryddform. De finns i de flesta livsmedelsbutiker och kostar inte många kronor.
Ta en liten skål. Blanda i kallpressad kokosolja och 1tsk gurkmeja. Ta en tandborste och börja borsta med denna mix. Gnugga ordentligt!! Gör om processen ett par gånger och skölj sedan bort den gula beläggningen och vips!! Du har vitare tänder! Måste varna er, de smakar inte så yummie..

bleka-tänderna-med-citron

Mitt nästa tips är……
CITRON
D
etta knep är faktiskt det bästa jag vet!! Det enda du behöver är en färsk citron. Skär den i små båtar och ställ dig framför spegeln. (OBS! Ha inte på dig kvällens outfit redan då det finns risk för dregel!)
Börja gnugga citronen på tänderna och försök att akta tandköttet då det kan svida lite. Gnugga, gnugga, gnugga.. Skölj bort och gnugga lite till… Tänderna blir märkbart vitare på bara någon minut.

Nu vill jag att ni testar detta hemma och sedan säger ni till mig vad ni gillade bäst!! Min favorit är helt klart citronen!! Kör hårt och lycka till mina babes 😉

2 Kommentarer

  1. JG säger:

    ska testa det nu. men lite chockerande att du säger att du är blyg.. märks inte på dina bilder iaf! 😉

  2. Helin säger:

    Ska prova

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.