Bakfylla är överskattat

Tjohej!

Igår så träffade jag Emma och Renée runt tre snåret för att ta en fika och snacka lite skit. Vi träffades på Café 60, där vi alltid hängde under tiden vi gick bartenderkursen tillsammans. 
Efter fikan gick vi ett varv på stan sedan så åkte vi till mig en snabbis för att ta två snabba öl samt att jag bytte om snabbt. 
Sen bar det iväg till Underbara Bar för att se lite Stand Up som jag alltid gjorde på tisdagar förr. Där möttes vi även upp av Andreas och Jonte som gjorde oss sällskap. 
Beställde min heliga Whisky Sour och hon muddlade lime istället för citron…ingen kommentar…
Komikerna var ganska roliga, personliga favoriterna är alltid någon från staterna. De är alltid så grova i munnen vilket alltid ställer publiken mot väggen. 
Vissa är ju sjukt dåliga men man ska inte klaga när det bjuds på 100% gratis underhållning. 
Kvällen fortsatte sedan vidare till Malmen för några av oss. Där får man i alla fall en riktigt fin Whisky Sour. LOVELY. 
Hem – Decka.

Nu sitter jag i soffan med laptopen i knät och täcket runt mig som om det vore 10- grader ute, men det känns faktiskt lite så. 
Dags att hoppa in i duschen för att sedan hooka upp med Kevin och gå på stan för att dela ut CVn!

Kram!

 

///NiklasV 

Underbara söndag

Klockan är 07:00 och jag har redan hunnit vakna och ta mig en iskall dusch. Finns inget bättre än en kall dusch såhär på morgonen. Det värsta däremot är om man bor med någon som duschar i 40grader och så kommer jag och ställer mig i duschen strax efter och får årets chock. ursch och fy för varma duschar!

Är för övrigt ensam i lägenheten, Banne har varit ute och festat då han hade tenta i fredags…det betyder att det blir en ”Niklas Morgon”. 

Precis gjort mig en kopp te som jag nu sitter med i handen. Ska nu luta mig tillbaka i soffan och kolla klart på ”friends with benefits” som jag nyligen började kolla på. 

Trevlig söndagmorgon allesammans!

///NiklasV

Softish till max

Det har verkligen varit två lugna dagar för mig i Eskilstuna.
Jag har hunnit, sola, basta, träffa vänner samt äta en massa god mat.

På söndag ska jag vara tränare åt Djurgårdens p02 lag. Dem letar tränare så tänkte att det kunde vara en kul grej. Dessvärre är det inget betalt men en god gärning för framtidens fotbollsgeneration. Att det just är Djurgården jag ska träna får jag ta och blunda för. Får använda morgon dagen till att lägga upp ett träningspass åt grabbarna då det är ett seriöst lag där de flesta redan går i fotbollsklasser vid 10års ålder.

Sitter just nu på tåget och väntat på avgång. Fullt med folk är det dessutom, folk som står i gångarna och sitter i gångarna. Skulle inte förvåna mig om vi även har ett antal fripassagerare som valt att resa på taket.
Ikväll är det fest på Handels!
Peace

///NiklasV

Regn i storstaden

Regnet faller över våran vackra huvudstad. Som tur är finns det en massa vackra köpcentrum jag och mamma kan gömma oss i.
Efter en extremt vidrig lunch och någon timmes shoppande sitter vi nu i bilen på väg mot Eskilstuna.
Peace
///NiklasV

Jag Är En Söderkis

Känner mig utan tvekan som en söderkis i dagens val av kläder. Men vafan, jag älskar det!

Väntar på att håret ska växa så jag kan slänga upp en toffs om dryga halvåret. Tycker inte frippan passar till klädstilen just nu!
Nu sticker jag ner på stan.

Peace

///NiklasV 

Full Frys

Fick besök på morgonen! Det var min kära mor som kom förbi med en massa mat som hon och pappa handlat. Har det nog lite för bra, till och med så att föräldarna som inte är bosatta i Sverige levererar inköp till dörren. Tack och jag älskar er 🙂

Nu tänkte jag ta en dusch, raka mig och sedan röra mig till stan för att sedan åka med mamma till Eskilstuna tills på fredag. Tänkte spendera lite tid med föräldrarna då de sticker till USA igen om dryga veckan. 

Och ja, jag tycker om lax.

Peace

///NiklasV

Anonymous hot mot Sverige blir allvar

Dem tidigare hoten blir nu allvar. Som en gammal vän precis sa ”It has begun”.
 

Här är en lista med hemsidor som Anonymous tänker attackera. 

TARGET: www.gotahovratt.se
TARGET: www.svea.se
TARGET: www.polisen.se
TARGET: www.socialstyrelsen.se
TARGET: www.myndigheterna.se
TARGET: www.forsvarsmakten.se
TARGET: www.antipiratbyran.se/
TARGET: www.domstol.se
TARGET: www.fra.se
TARGET: www.sverige.se
TARGET: www.spray.se
TARGET: www.sweden.se
TARGET: www.kriminalvarden.se
TARGET: www.riksdagen.se
TARGET: www.regeringen.se
TARGET: www.sweden.gov.s
TARGET: www.sakerhetspolisen.se/
TARGET: www.säpo.se
TARGET: www.securityservice.se/


www.myndigheterna.se har redan fått sitt ”straff”, sidan är nere och allt som kommer upp när man besöker sidan är följande…

(Mina källor är inte säkra)

Bara att vänta och se vad som kommer här näst!

///NiklasV


En helvetes dag

Är så jävla arg just nu så kan tyvärr inte kontrollera vad jag skriver, varnar därför stark för svordommar och diverse skitsnack. 
För ungefär 30 minuter sedan beslöt jag mig för att gå till affären för att göra dagens inköp, när jag väl står i kassan inseer jag att jag lyckats plocka ut mitt kort ur plånboken. Lägger därför på en rem och springer hem. Väl när jag kommit upp i trapphuset och nästan dör av brist på på kondition så får jag bonus. 
Min bonus var att, vårat kära räcke ville ta sönder min helt nya Filippa K jacka. Fastnade och ratch, så slets hela fickan sönder. Det var den jackan med andra ord, man kan eventuellt sy fickan men frågan är ju hur i helvete den skiten kommer att se ut. 

Hur som helst så strunta jag sedan i min mat och går och köper mig en pizza så ännu mer pengar jag gå till spilla. På med CL, i alla fall något bra med denna nu helt efterblivna tisdagskväll. 

 

///NiklasV

Anonymous hotar SVERIGE

Är i full gång och städar men fick precis se det här klippet och måste dela med mig. Får alltid en obehaglig känsla när Anonymous lägger upp nya videos…
Den här riktar sig mot Sverige eftersom det igår var en rassia mot flera av dem största nerladdningssidorna som PB och Tankafetast. 
För er som inte vet vilka Anonymous är så, är det ett gäng ”hackers” som tidigare lyckats hacka sig in i bland annat FBI. Dem kan sin sak utan tvekan.
Dem strävar efter ”yttrandefrihet” på internet, även rätten att dela och kommentera precis vad du vill. 

Det ska bli kul och se om det här nu är tomma hot eller om dem kommer gå till attack på riktigt.

”We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us – always”

 

///NiklasV