Happy birthday to me

IMG_0136

Så fyller man år igen dårå. Tänk när man var liten, då var det den häftigaste dagen på typ hela året men nu förflyter den som vilken annan dag som helst. Malte har åkt på hög feber o är krasslig, så det är mest jag som servar här hemma. Igår kväll undrade han vad jag önskade mig och jag sa ”bara glada barn”, varpå han sa att han tyckte synd om mig då eftersom han var sjuk  😉 Om sanningen ska fram så är jag glad sålänge de som är nära mig mår bra. Fast jag ska verkligen inte sticka under stolen med att jag blev jätteglad över den fina presenten jag fick på eftermiddagen. Och de vackra blommorna som min fina vän Jan sände till mig med blomsterbud. De står så fint på köksbordet o doftar i hela huset. Och alla grattishälsningarna på Facebook. Redan innan Micke la ut att jag fyller år hade nästan ett hundratal grattat mig, tänk vad många människor det finns därute! Japp, så helt en vanlig dag blev det ju inte i alla fall.

Ps. såg nu att det ligger mer än 500 grattismeddelanden i min inkorg, jag kan tyvärr inte svara alla så jag hoppas ni läser det här och förstår. Men GLAD blev jag i alla fall, tack alla

kram nilla

over n out

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.