Och hur tänkte jag här?

chokladbollar 01

chokladbollar 3

Äntligen helg och jag hade precis städat. Då ville Malte och Truls göra ”no-hands-challenge”, vilket betyder att en sitter bakom och försöker göra vad den som sitter framför ska göra. I det här fallet blev det att göra choklad-bollar. Ja, hur TÄNKTE jag där liksom!?! Det blev smör, socker, havregryn och kakao över precis hela köket. Och då menar jag verkligen HELA! Men vad gör väl det, huvudsaken är ju att barnen har det roligt. För när de är glada, så är jag glad. Det hela spelades in och de ska göra ett videoklipp som de lägger ut senare, då får du titta.

Vad hittar du själv på en helgkväll som denna? Själv ska jag städa – igen…. som du kanske förstår 😆

Kram Nillaover n out

2 Kommentarer

  1. Sofhia säger:

    Håller med dig, när barnen är glada då är jag glad. Hoppas ni har en mysig kväll.

    1. nillawallette säger:

      Absolut, rätt som det är så är barnen vuxna och då sitter man och tänker tillbaks på hur gulligt det var när de kladdade ner 🙂 <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.