Det är NU vi lever.

20161104_122506925_iOSHär är jag, som liten med en mugg blåbär. Tänk att den lilla tösen skulle komma att bli lika glad som vuxen för lite blåbär senare, när hon var på Farmen i ca 2 månader. Det visste jag inte då.

Ja, det är nu som vi lever, men det kan vara bilder från förr som får oss att minnas det… Det var vad jag kom på idag, när jag rotade runt bland mina gamla foton på vinden.

Vem tror du den lilla flickan på fotot ovan är? Ja, visst är det jag. På bilden är jag liten, ändå kan jag känna den där lilla flickan i mitt inre, lite då och då. Det kan nog alla göra, även om det verkar som en del har glömt hur det var att vara liten. På fotot är jag nog två/tre år och den är tagen utanför vårt sommarställe som låg i Ormesberga, några mil utanför Växjö. Där byggde farmor och farfar en stuga uppe på ett berg, med sjöutsikt. Det var så härligt där! När vi var där, kunde vi verkligen njuta från vardagen och all stress som kommer med den. Kan tänka mig att det vore ännu viktigare för dagens barn att få ha en sådan fristad, tror inte du det? Det är så mycket som ska hinnas med, jämt och ständigt för oss stackars arma människor.

På bilden sitter jag dock lycklig och glad. Endast med en mugg full med blåbär bredvid mig, vilket syns kring min mun om inte annat 😛 Det är sådana stunder vi borde ge våra barn mer av, tycker jag. Själv minns jag nämligen dessa stunder starkt och jag har dem sparade djupt i mitt hjärta. Tar fram dem, lite då och då, och njuter av tanken om hur det var. Då får tillbaks kraften att orka.

För även om det var länge sedan bilden togs, påminner den mig om att det är nu vi lever. Det tycker jag mig se i den, gör inte du det också? Om inte, så kolla igen lite noggrannare :roll:  Den känslan jag hade där, vill jag förmedla till dig.

kraam nilla

over n out

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.