Påskhelgen blir inte lugn.

Under påsk kommer vi att spela en hel del, Trädgårn Göteborg, Berså Göteborg & Epic Trollhättan. Putsa era dancing shoes så ses vi! GLAD PÅSK!

Skärtorsdan jag klär mig ut , klär mig ut ,klär mig ut. Långa fredan, det roliga slut, det roliga slut, det roliga slut.Påskafton, jag påskägg får. Påskdan, nu jag illa mår, Annandan är bra att ha, på den dagen vilar jag.


Hallå igen ja

Shit va vi är dåliga. Vi har inte riktigt orkat prioritera bloggen nu på ett tag. Tänkte bara berätta för er att spelningen i Jönköping var så in i helvete bra, det blev en del dans, alkohol, strippklubb & festen slutade med efterfest på hotellet. Bussresan hem dagen efter var dock inte lika kul, höll nästan på att missa den för det första och sen var det typ 30 grader där inne. Där satt vi bakis utan mat eller dricka och svettades.. nåja. På fredagen där körde vi ett hejdundrans förkrök på Apartment med ca 80 tjejer. Slå det ni! 

Det är rätt mycket som händer nu i skolan, vi tar liksom studenten om några månader. SO GOOD! Men vi ska försöka vara lite duktigare när det gäller att blogga.

Slänger upp lite bilder som Club Caj tog när vi var i Jönköping – Mikael Weermets and Friends. / Nordin

Mikael Weermets & friends.

SMAAACK! Den 28 februari kommer vi att spela tillsammans med Kenan&Kerim och Mikael Weermets på Club Caj i Jönköping. Mikael Weermets är nu på turné och han har även spelat på Tomorrowland.
Vi är så taggade & detta kommer bli sjukt ballt! PUSS