Big hero 6 premiär

Jag borde blogga mer om allt som händer här ute på gatan mer tycker jag ibland. För det är galenheter, stjärnor som föds och premiärer hela tiden. Förra månaden var det premiär av Big Hero 6 med röda mattan och hela baletten.

Ny pingvin kom på besök när jag var sjuk

Jag har vart sjuk mycket denna sista terminen. Har inte vart sjuk någonting i princip sen jag kom hit och nu sista terminen kom allt på en gång tydligen.

Då medan man ligger hemma och nyser hysteriskt får jag ett meddelande om att någon står utanför dörren. Jag öppnar dörren och där står han! En rejäl, ståtlig men lätt förvirrad pingvin :D

Det var över 20 år sen detta hände när jag var liten haha så det var på tiden ;P

10422089_10152469879986035_5706506719129425456_n

Överlevt termimen

Då har jag överlevt den sista hellvetes terminen på Stella Adler (jag hoppas detta är den sista)! Och nu har alla åkt till sina familjer för att fira jul så nu kommer bloggen igång igen på riktigt. Det har ju ändrats med hela sidan så har väntat med att ta tag i allt tills jag har mer tid :) vilket är nu!

Nya finest bloggen :S

Jag försöker nu än en gång att förstå mig på den nya hemsidan Finest.se har uppdaterat sig till.

Försöker skriva ett inläggs här och posta en bild men det verkar gå sådär…

IMG_8989 Det gick ju tydligen bra det här med bild med.

Då ska man bara lära sig att få det att inte se otroligt fult ut :P

HALLOWEEN in HOLLYWEIRD

Tack vare Carlos blev det Halloween firande.

Halloween har alltid varit en av mina favirit högtider. Men efter att ha bott mitt i Hollywood och pluggat teater i ett år så känns det som att det är Halloween varje dag då varannan människa som inte är turist är utklädd till någon karaktär och min utbildning går ut på att vara någon annan ;)

Men dagen innan gick vi och bestämde kostym och jag har fastnat lite för Cleopatra då jag fått spela henne lite så tog tillfället i akt att vara denna fantastiska kvinna. Carlos fick då vara Julius Ceasar :P (och inte vanlig kung som han annars skulle vara).

 

När vi var iordning fixade och såg helt fantastiska ut begav vi oss mot min min gamla bostad då grabbarna som har hela takvåningen där alltid arrangerar en fet halloweenfest varje år!

 

 

Carlos från Sverige på besök

Carlos Kalas(kul) Banegaz, en vän från låååångt tillbaka har varit här i LA och hälsat på. 

Så jag har haft en ursäkt att turista lite hehe älskar när folk kommer och hälsar på! 

Det är en sån skön possitiv energi som kommer med folk när de kommer hit som smittar av sig, älskar det! Precis som mig när jag kom hit för att hälsa på och i början när jag flyttade hit. Meow

 

 

Carlos från Sverige på besök

Carlos Kalas(kul) Banegaz, en vän från låååångt tillbaka har varit här i LA och hälsat på. 

Så jag har haft en ursäkt att turista lite hehe älskar när folk kommer och hälsar på! 

Det är en sån skön possitiv energi som kommer med folk när de kommer hit som smittar av sig, älskar det! Precis som mig när jag kom hit för att hälsa på och i början när jag flyttade hit. Meow

 

 

Tillbaka på bloggen

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag igen. Jag har avslutat termin 7 även kallad the killer term och nu börjar den 8e terminen som kallas för worse than the killer term.

Så det har varit ganska överväldigande och stressigt. Tappade även hoppet för allt där ett tag. Men detta är tydligen halt vanligt när man pluggar teater. Man känner sig misslyckad som människa in i själen. För att sedan gå tillbaka och allt är bra igen. 

Classer jag tar nu är:

Charachter, där jag jobbar med pjäsen Desire under the elms av såklart Eugene O’Neill (igen)

Advanced scene study, där jag kommer att spela Emma från pjäsen Betrayal av Harold Pinter. Kommer att göra en överklass brittisk accent 

On camera, där vi lär oss hur man egentligen ser ut genom kameralinsen. Vi jobbar med filmmanuset Garden state. Fantastiskt kul manus men filmen ska tydligen vara mycket sämre. Vi får inte se filmen fören klassen är slut. 

Advanced Alexander technique, som bara är helf fantastisk och ALLA borde ha detta på schemat sen tidig ålder så som matematik mm. Kolla in vad det är här: http://sv.wikipedia.org/wiki/Alexandertekniken