Sjuk…

Då vaknade man med ont i halsen och allt.

Jag har skrattat åt min katt Snoopy för att han nyst extra mycket senaste dagarna och nu ser man.

Skratta aldrig åt nysande grå katt kan man väl säga att man fick lära sig?

IMG_9579

Sitter på Starbucks på Sunset/La Brea (som jag brukar) och trycker i mig en hälsosam te.

Photo on 1-25-15 at 9.57 PM

Nu ska jag nog hem och plocka upp soppa eftersom alla här hemma har blivit sjuka. Snoopy har vart knäpptyst i 2 dagar, vilket är smått chockerande ;P vi snackar om katten som klättrar upp på en på morgonen, tar god tid att hitta ens öra, tar i från baktårna, och jamar allt han kan så nära som möjligt rakt i ens öra!!

Mjau och god natt

 

Graduation time at Stella Adler

För ca 2 månader sen nu var det graduation dags igen. Inte för mig än då men för ett gäng andra.

Bland annat Ioanna Karalli <3 som tog två klasser med oss som hon inte hunnit med. Vi blev väldig nära vänner väldigt fort! Och nu är hon hemma i Cypern medan vi väntar på hennes återkomst!

IMG_9262

Vår rektor John Jack höll humoristiska tal i vanlig ordning!

IMG_9245

Patricia höll tal som sig själv samt i karaktär av en gammal krigsgubbe mellan varven haha

IMG_9249

Samt andra fantastiska lärare!

IMG_9251 IMG_9254

Och om bara några månader (nja typ) kommer det bli min tur :D

IMG_9258

Magic castle

När Carlos var här på besök så lyckades han (med klassisk Carlos teknik) fixa in oss på Magic castle som är ganska svårt att komma in på. Man måste antingen vara klubbmedlem eller ha en personlig inbjudan.

magic-castle-restaurant magic_castle

Så här fixade Carlos en inbjudan till Magic castle: Jag och Carlos går ut från där han bodde för att ta en drink. I huset brevis står en väldigt berusad man och försöker ta sig in genom dörren med massa märkliga prylar. Carlos går stannar och glor på honom, mannen känner sig tvingad att säga något för han är inte säker om han känner Carlos pga av att han bara står där. Så han frågar om Carlos bor här och vill komma in. Carlos svarar nej och stirrar på hans prylar. Jag börjar förstå att han förmodligen är en magiker ( man har ju jobbat som magiker assistent med i sina dagar) så jag frågar om han är det. Han känner sig då lite tvungen att visa ett trick för oss. Men det går inte så bra eftersom han är väldigt dyngrak. Så han löser det hela med att ge Carlos sina uppgifter och inbjudan till Magic castle.

Carlos mailar honom dagen efter och vi har nästa vecka en brunch inbjuda för en grupp personer till det legendariska slottet man vandrat förbi i över ett år och velat komma in :D

Det är extremt strikt ”dresscode” vilket faktiskt var kul!

IMG_9163

Efter att man kommit in och är redo att gå in står man i ett rum som ser ut som ett bibliotek utan dörrar och ser förvirrad ut (men välklädd hehe).

Då ska man gå fram till en uggla i en av bokhyllorna och viska i denna ugglas öra: ”open sesame” DÅ flyttas bokhyllan och en hemlig gång in i slottet öppnas up för en!

IMG_9165

Vi hade brunch buffé som var fantastiskt god och lyxig (med fri champagne och mimosa) samt 3 små intima shower och en stor på stora scenen!

10888163_10154964581545234_475728020_n

Detta tänker jag göra om igen!

NEW YEAR!

IMG_9586 Dagen började fantastiskt. Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra och det spelade ingen roll heller. Det skulle vara nån fest hos en tjej från skolan men hon ställde in det dagen innan. Så jag hade även en studdsig Daniel Inigo som var partysugen och taggad upp till tänderna på att gå ut och klubba järnet. Själv kände jag inte för att betala minst 80 dollar för att komma in på nån fet klubb. Pratade med Ramon Nomar (ja porrstjärnan för er som vet hehe) och han ville göra något men visste inte riktigt vad.   Så jag hade kattmatar och kattklappar- ärenden att göra då jag vart kattvakt åt Sir Snoopi som bor hos Robert medan Robert var på Island med la familia.

IMG_8852IMG_9030

Gick ut på galna hollywood blvd och springer på Mauricio SnakeGod som jag har mailat med ang ormplåtning. Så vi passar på att diskutera dealen där medans hans feta slingrande ormar halvt skrämmer ihjäl små asiatiska tanter. IMG_8152 Efter kattärendena samt andra små ärenden började jag vandra tillbaka. Springer på en av Starline tour killarna som brukar stå utanför Stella Adler och vi snackar om nyår. Då säger han att han vet en nyöppnad klubb mitt i Hollywood och att han kan fixa biljetter för 40 dollar styck med fri bar :D :O Ringer grabbarna, köper biljetterna som normalt kostade 100 dollar styck och känner mig extremt nöjd med mig själv och livet! Vilken deal! Tack Starline David! IMG_9496 Sen var det förvandlingsdax! Eftersom jag såg att jag såg ut som en kratta :P (det är sant) och sen bege sig hem till Ninni Holm där hon hade en lite nyårsmiddag. Douglas (partypingvinen) och skumpa nerpackat!

IMG_9534

IMG_9498

Ninni hade lagat helt otroligt god nyårsmiddag! Magiskt marinerad lax, potatis med sås och sallad.

IMG_9507IMG_9508

Mmmmmmmmmm!

IMG_9506

  Så var man förvandlad till nyårs snygg och riktigt nöjd :D IMG_9510   Medans andra aldrig blev nöjda med sitt utseende och hyr nyårskostymen satt…. IMG_9541Skumpa med brudarna! Jag är snart 30 år och det är fortfarande läskigt att öppna champagne!! IMG_9551IMG_9552 IMG_9554IMG_9555

IMG_9556

Men kul är det!

IMG_9543

Sedan anlände Daniel och det var dags att gå till nattklubben för att fira in nyåret på riktigt. Galet bra drag var det! IMG_9565

IMG_9563

På 12 slaget kom jag in på dansgolvet och trodde det var 5 min kvar då nedräkningen började och jag trodde det var ett skämt i 9 sekunder. Men jag blev nöjd med 12 slaget trots det och ytrots att jag inte hade nån att kyssa på 12 slaget heller. Precis när klockan slår 12 vänder jag mig om och det första jag ser är en svart och en vit kille mötas i en passionerad vacker kyss. Jag väljer att bara stå och glo på dem i 3 sekunder för det var så fins tyckte jag (speciellt i en extrem hetro hiphop klubb).

Det slutade med att jag och dem samt några till drog på eftersett hos dem, hela bunten var tydligen professionella dansare med och hur roliga som helst. Grabbarna skyllde på att de inte mindes att de kysstes och att de bara var vänner hihi :P

IMG_9566IMG_9573

HAPPY NEW YEAR!

IMG_9568

Länk

Det här är helt fantastiskt! Hur kunde det bli såhär :D

STORT MJAU!

https://www.facebook.com/pages/Venuss-Page-Amazing-Chimera-cat/554067821282820?sk=photos_stream