Såg en bra film på bio igår

Hej!

Igår var jag och såg en bra film på bio med en kompis. Filmen var Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge med Jack Sparrow. Jag ger filmen 5 av 5 möjliga popcorn. Filmen var spännande och rolig på samma gång, och för mig som har sett alla Pirates-filmerna tidigare så blev jag inte ledsen i ögat den här gången heller 🙂 Superbra!

popcorn-bio

Kapten Jack Sparrow var återigen jagad av sin gamla nemesis, den skräckinjagande Kapten Salazar. Salazar tänker förgöra varenda pirat på haven och Kapten Jacks enda hopp om överlevnad är att försöka hitta Poseidons mytomspunna treudd, en kraftfull klenod som ger ägaren total kontroll över haven.

Det enda som störde filmupplevelsen var några störiga tonåringar i raden bakom, som inte kunde hålla tyst under filmen, utan var tvungna att berätta vad som skulle hända hela tiden. URjobbigt! Ibland funderar jag på att skaffa mig en biosoffa och inreda källaren hemma till en biosalong, så att man i lugn och ro kan titta på de filmerna man gillar utan att störas.

Typ så här vore riktig najs att kunna inreda sin egen biosalong med egna biosoffor!

Äntligen sommar 2017

Tjohooooooo! Äntligen sommar och jag har skaffat en ny blogg här på Finest.

Sitter nu så här dagen före midsommarafton och planerar vad jag ska göra under sommaren och vad jag ska skriva om här på bloggen. Troligen kommer det bli en hel del om vad jag ska göra under sommarledigheten.

Här kommer 3 bra tips på vad man kan göra under sommaren:

  1. Äta jordgubbar

jordgubb

2. Ta långa promenader längst stranden

strand

3. Köpa en sistaminutenresa och besöka en öde ö (verkligen ladda batteriet).

odeo