Ett sista ord innan hemgång

Nu är det strax dags att gå hem och jag väntar bara in en kollega som också skall till Hötorget. Just nu ångrar jag lite att jag nämnde det för henne, eftersom jag inte riktigt gillar henne. Tyvärr. Och innan ni undrar och frågar, nej hon vet inget om den här bloggen. Såvitt jag vet är det ingen alls som känner till den, med ett undantag. Men ingen annan jag känner vet jag har börjat blogga, och hon skulle heller inte vara den första jag berättade något alls för.

Jag har ringt ett par vänner för att se om det är några som har planer på att gå ut, och det var det som vanligt många som hade. Så nu har jag inte mindre än tre val av grupperingar att träffa, så det kan bli. Ofta är det så, framförallt ju närmare helgen man kommer. Att gå ut och festa en Söndag eller Måndag är inget vidare om man jobbar vanliga tider. Men en Fredag kan man klara av även om man är bakis. Så idag vågar jag nog dra på litegrann, men inte alltför mycket. Det är ju trots allt imorgon det börjar på riktigt. Då, inte nu, är det helg!

Nu börjar jag dessutom tröttna på att vänta. Jag vill hem i tid för att hinna käka gott, duscha och fixa till mig innan  det bär av ut på stan. En fördrink eller två vill jag också hinna med, så skynda nu Margareta, det är bråttom! Medan jag nu väntar hann jag hitta den här magiska nyheten (nja, gammalt nu) om hur man botar baksmälla med svamp. Perfekt, var köper jag den?

 

Save

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.