För trött för fest

Jag undrar om jag börjar bli gammal. Att vara för trött för att festa är inte alls likt mig, inte efter bara en kväll. Inte var den den hårdaste kvällen heller, även om det kanske blev ett glas mer än tänkt. Oavsett hade jag planer på att gå ut ikväll igen, men när jag vaknade till strax innan åtta kände jag direkt att jag inte kommer få i mig en droppe idag.

Nej ikväll blir det netflix och godis, mer orkar jag inte. Eftersom jag sov till åtta lär jag inte somna inom kort, men jag har lite serier att kolla upp. Till exempel läste jag om 3% som verkar riktigt cool. Som inlägget nämner är den svårsökt, men jag är tålmodig 😉

Jag är säker på att jag nyligen hittade tokbra tips på Netflix-serier, men nu hittar jag bara denna något gamla post. Bra tips, även om jag sett det mesta. Men det var inte den listan jag var ute efter och jag bannar mig själv för att jag inte sparade URL:en. Det var minst 3 serier jag inte sett påp en lista med mpånga saker jag sett och gillat. Sånt bådar gott, men då hade jag inte en TV-kväll i tankarna alls utan var bara ute och slösurfade på bloggar. Den enda som känns bättre nu, det är magen och smaken i munnen. Borta är de sura uppstötningarna, och borta är smaken av turkisk mat.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.