Ljuset och värmen

En dag som denna kan man inte annat än njuta av Sverige. Långa perioder på året är det svårare att förstå varför man valt att bosätta sig i detta landet, men dagar som denna gör att alla mörka dagar glöms bort. Jag blir som förbytt när våren och sommaren kommer, och jag är ganska säker på att jag inte är ensam om det. Tvärtom är det nog så att de flesta blommar ut när värmen drar in över landet. Att träd och blommor gör det är självklart, men det gär även vi människor.

Jag gillar Finest.se hittills. Ett smidigt upplägg med wordpress, och en bra URL som är lätt att komma ihåg. Sedan får man betalt för sidvisningar, det hade jag ingen aning om alls. Något drygt öre per besökare, så jag kanske kan tjäna ihop en krona till jul. Om man avrundar uppåt det vill säga. Men för att tjäna ordentliga pengar måste man ju ha kopiöst med trafik, men det är klart….Har man ett par tusen besökare om dagen kanske det blir pengar som känns. Men att leva på det blir tuffare, då måste man ju upp i helt galna siffror. Har man så mycket besökare borde man kunna tjäna mer pengar på annat sätt. Men som princip gillar jag verkligen ideen. Att Finest delar med sig till sina bloggare är rätt coolt, och även om jag inte kommer bli miljonär så tycker jag det är kul.

Jag undrar om det finns någon inställning där man kan skänka sin förtjänst till välgörande ändamål? Det hade passat mig perfekt. Jag kommer som sagt inte bli rik på det här, och då kan jag ju lika gärna skänka de få kronorna till något där de kan göra nytta. Detta skall kollas upp!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.