PAUS

Jag tar en paus med bloggeriet för första gången sedan 2006. 
Jag ska istället samla ihop all textmassa och göra något kreativt och personligt.
Återkommer.
<3

Känner mig inte spe

Känner mig inte speciellt fashionabel med febersvullet ansikte, fnasiga nagelband och hår torrare än fnöske. Men jag känner att förkylningen är på väg bort från mig. Skönt. Har så mycket annat spännande på ingång så vill inte harva runt och vara sjuk.

SJUK

Är som en förkyld man. Döende. Stackars P får 6 minuters promenader (det är allt jag orkar med). Typiskt när jag tryckt i mig så många äckliga tabletter under vintern för att slippa skiten. Placebopiller?

DANNY

Var en av skådisarna jag såg på vita duken igår. Och tydligen kan han både agera och sjunga!
Finns ett par tillfällen att se honom under Göteborgs Internationella filmfestival. 

VISNING

Spanade in Mountain Horses vårnyheter idag och föll för en schyst sko. Det gamla ponnymodet är på väg tillbaka! Älskade remmar!
Nu ska jag hem och sova bredvid mitt fina J innan hästarna kallar imorgon bitti.

KLUM

Jag älskar den här bilden på Heidi. Den känns hård, men fräsig. Som mig. 
Ps. Lugg eller inte lugg? Fredag är dagen då saxen ska fram…

FF

J är i Jönet och kollar hockey. Jag är ensam och uttråkad. Så uttråkad att jag äter godis. Det händer aldrig. Möjligtvis choklad, men godis? Aldrig. Zooapor och lakritsapor fyller min gom som om detta är den sista måltiden.
Hallelujah!

FYRA LAXAR

Miffo och Kokko skriker efter mat, men fasta råder fram till operation. Själv är jag fortfarande mätt efter min fina fisk med soltorkad tomat, pinjenötter och vitlök! Slentrianmässigt säger jag ofta att jag ska äta fisk oftare, men nu ska jag det, är ju sjukt gott! 
Vem vet, kanske börjar fiska själv?