Bangkok!

Okej gör ett försök här om det funkar att uppdatera med bilder. Internet är inte det bästa om man säger så! Iaf som ni märkt har bloggen haft lite sommarlov. Och mycket har hänt! Planen var ju att åka till Dubai men det ändrades längs vägen och jag befinner mig faktiskt just nu i Bangkok! Jag frågade mig själv efter ett tag varför jag åkte. Om det var för jag ville ha ett äventyr eller jobba. Svaret blev nog att jag mer ville ha ett äventyr och därför blev det ist Asien! Vet inte hur länge eller hur resan kommer bli men känns som det kommer bli galet kul! Första natten var super!!! 🙂

Att fokusera!

Nu har jag jobbat klart mitt första pass men hoppas även på att få ett i kväll. Jag har kommit på en sak om mig själv som var lite av en uppenbarelse. Det kommer det nog inte låta i era öron (ögon) men för mig handlar det om att jag faktiskt kan göra något åt saken.

Så håll i er nu kommer det. Jag kan inte fokusera och hitta motivation till saker som tar lång tid. OMG kanske ni tänker shit vilken grej (eller inte) men när jag förstod de började jag tänka igenom saker jag lyckas med och allt är i högt tempo, under pressad tid och under en bestämd period.

Om någon där ute är som jag men lyckats vända om er, hur gjorde ni? Hur motiverar man säg under en lång obestämd period? Del mål, inte överdriva eller inte ta ut all energi på en gång?

När tiden inte räcker.

Irriterad på att jag inte hinner uppdatera men jag jobbar, åker runt, tränar och massa annat. Jag kommer välja att inte fokusera på den så mycket i sommar. Jag får lov att göra så. Blir bara stressad av att ha det hängande över mig tyvärr just nu. Men hoppas kunna slänga in lite uppdateringar då och då så att jag inte tappar er helt.

Jag är så taggad på livet och det kanske faktiskt är därför jag slutar att skriva allt här. haha just nu händer det så mycket i det verkliga livet. Men tycker fortfarande blogga är kul och vill fortsätta. SÅ fortsätt kika in. 

Första dagen på nya jobbet!

Gillar inte att mobilblogga egentligen men kommer nog få lov att bli så en hel del.

Idag börjar första dagen på jobbet och jag kommer jobba till ca: 21.00. Just nu är det inte så farligt utan det är nästa vecka det drar igång när alla får semester.

Det här är en sorts hat kärlek. Jag hatar verkligen att jobba på restaurang! Har jobbat varje sommar sen jag var 15 år. Och det ilar i kroppen av att tänka att det är de jag ska göra i minst 6 veckor. Men jag älskar att känna att du slitit för dina pengar. När du kommer hem efter en 13-14h dag så vet du att du jobbat hårt för pengarna!

Lever igen!

Sorry för världens sämsta uppdatering! Men har som sagt inte haft möjlighet! Ska berätta om mina vildmarks äventyr senare, men nu sitter jag och väntar på flyget som ska ta mig till mitt nya hem över sommaren. Nämligen Helsingborg i Skåne!

Det kommer bli grymt jobbigt för kommer jobba skiten ur mig för att få ihop pengar till Dubai. Men det kommer också bli himla kul! Älskar Skåne! Har alltid gjort de och tror jag alltid kommer göra det!

Bloggen är inte död!

Bloggen har inte dött! 🙂 men fick lov att ta en paus. Är i min hemby och tro det eller ej men det finns ingen täckning här. Haha nu är jag inne i stan och handlar och såg att jag fått en kommentar att min blogg dog men snart kommer den igång igen! Men har ingen möjlighet att uppdatera ute i vildmarken 🙂

Sista dagen på jobbet!

Idag jobbar jag min sista dag på mitt jobb och det med olika känslor! Tor det inte är fören på måndag jag kommer fatta att jag slutat.

 

Jag kommer sakna det för jag trivs verkligen här men jag måste ut och göra något mer. Jag kan inte fastna nu, det är jag inte redo för. Men lite orolig att jag inte kommer få ett liknade jobb igen men det får jag ta då i så fall.

Längtar hem!

Jag har sådan otrolig hemlängtan just nu. Ni som känner mig vet att jag inte direkt brukar sakna Mora men just för tillfället vill jag bara åka hem. Jag saknar allt som jag vet är äkta och naturen. Jag vill hem till min lilla by Kättbo och bara njuta av tysthet och ro.

 

Beslutet jag tagit känns inte mer än rätt, eftersom jag varje gång tänker på det, växer känslan av att jag längtar. Jag vill bara ta mina saker nu och börja om och växa!