Att fokusera!

Nu har jag jobbat klart mitt första pass men hoppas även på att få ett i kväll. Jag har kommit på en sak om mig själv som var lite av en uppenbarelse. Det kommer det nog inte låta i era öron (ögon) men för mig handlar det om att jag faktiskt kan göra något åt saken.

Så håll i er nu kommer det. Jag kan inte fokusera och hitta motivation till saker som tar lång tid. OMG kanske ni tänker shit vilken grej (eller inte) men när jag förstod de började jag tänka igenom saker jag lyckas med och allt är i högt tempo, under pressad tid och under en bestämd period.

Om någon där ute är som jag men lyckats vända om er, hur gjorde ni? Hur motiverar man säg under en lång obestämd period? Del mål, inte överdriva eller inte ta ut all energi på en gång?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.