Nu flyttar jag min blogg

Nu är det dags för mig att gå vidare från Finest.se för att istället blogga på min egen domän Pernillalundberg.se

Jag vill tacka alla som läst min blogg, ni som lämnat fina kommentarer och inspirerat mig till bra bloggande.

Jag hoppas att alla läsare fortsätter följa mig och mina ävenyr på min nya blogg som ni hittar www.pernillalundberg.se

Stor kram till redaktionen på Finest och alla fina människor där ute. Love /Pernilla.


So long fuckers…

Flätan

Ibland har man noll inspiration eller ork till att göra en Hollywood look men vill ändå se bra ut. Ett tips är flätan, det funkar alltid och du kan göra den på hundra olika sätt. Se till att du har gott om hårnålar och hårprodukter.

För att få den lite ”lyxigare” looken använd locktången, super fint om du ska göra en uppsättning.

En doft av Dior

Parfymer är ju SUPER svårt, och ännu mindre tid har man ju att gå runt att gå och dofta på varenda parfym de har på avdelningen.

Var inne nyss på Nk:s hemsida för att kika lite nyheter och spännande erbjudanden. Så såg jag att de hade radat upp några (sju) utav Diors parfymer som inte tidigare funnits på marknaden här i Sverige. Så nu vet jag precis vad jag ska gå och kolla efter, direkt till HYLLAN !!! LOVE it 

 

dior

”Diorama: Denna doft lanserades redan 1949. En extrem och teatralisk doft som uttrycker förfining och har en komposition med egyptisk kumminessens och patchuli.

Diorella: En uppfriskande jasmindoft som symboliserar livsglädje enligt Dior. En tidlös doft med noter av citron, kaprifol och vetiver.

Diorling: En doft med karaktär som består av ett utsökt blommigt ackord och en elegant lädernot. Bergamott, jasmin absolute och patchuli genomsyrar Diorling.

Dioressence: Den första orientaliska doften från Dior, uppenbarad genom mystiska och sensuella kryddor. Den vilda doften innehåller geranium-essens, kanel och patchuli.

Eau Fraîche: En uppfriskande och fräsch doft med citrusfrukter. Föregångaren bland fräscha dofter med noter av mandarin, petitgrain och patchuli.

Forever and Ever Dior: En fräsch, mjuk och spröd ros. En romantisk doft med fresia i toppen, jasminabsolute i hjärtat och bulgarisk ros-essens i basen.

Dune pour Homme: En modern och annorlunda doft som befinner sig mellan lugn upphöjdhet och längtan att fly bort. En träig och marint grön doft med fikonlöv i toppen, hedion i hjärtat och cederträ i basen.”

Dagens tips

Ett tips för er med dålig hud är produkterna från Exuviance. Exuviance bedriver ledande dermatologisk forskning av två av världens främsta hudvårdsforskare.

Som ni säkert vet samlas det mycket döda hudceller i den översta huden som är gamal. Den huden stannar kvar där och då blir huden matt och torr.

Där med fastnar de nya hudcellerna under den gamla huden. Det exuviance gör är att det löser Och tar bort lagret av de döda hudcellerna. Produkterna ger också en lagom mängd fukt till huden.

Huden börjar fjälla och få en synlig förändring Inom de två första veckorna =)

Nedan finns det före och efter bilder

Kramis =)