Månadsarkiv: september 2010

kräks

Jag är så otroligt trött.. Ja så att jag mår illa och vill kräkas.. Men men Det är nog lite sömn brist varning på mig här så nu ska jag skalla kudden… För övrigt hade ja mitt lilla egna säljrekord på restaurangen idag.. GÖTT!!!

Sov gott fina ni!

Ps.. Fasen såg aj bokat in samma monsterpass för morgondagen som jag haft idag.. Fasen också.. ja som ville vila..  =(

 

Bild: Kanske ej ser så trött ut men men skenet bedrar kan jag lova! =)

Morot vs Marabou ;)

Snart blir det dags för prioritet SÖMN… Upp 07 som i vanlig ordning…

På jobbet idag dök vår egen svenska brottare Martin Lidberg in tuggandes på en morot… Jag kände hur ohälsosam jag var som själv stog och tuggade på en Marabou Sensation med smak av Toffee Walnut.. God som fan men satana vad ohälsosamt.. Min lördag förvandlades helt plötsligt en tisdag… Längtar tills jag kan få struktur och äta regelbundet igen var tredje timma.

Blodsockerfall och trötthet är inget som jag hurrar högt för. Och kan jag slippa det så gör jag det gärna… Men men va fasen.. På måndag. ja de e då vi kör.. Nya tag.. LÄNGTAR!

Men tills dess ska ja unna mig saker jag vill ha.. Mumms.

Och mer nsperiation för träning kommer ag att få på lördag.. Ja då ska min vackra kollega och väninna Annie tävla i Bodey Fitness.. Förbered er på massa bilder redan nu på en massa vältranade kvinnor och män i min blogg! Saknar man insperiation och behöver en spark i röva så är det kanske just en tävling man behöver gå på =)

NU ska jag sova.. Natti söta ni

 

pigg!! ;)

 

Time to work… Kan säga att jag är inte direkt pigg.. 😉 Blir hem direkt sedan för att faktiskt idag lägga mig. Jobbar på Sveavägen imorgon 09 till 17 sedan resturangen 18 till 22.. Monsterpass jag vet.. Men snart lugnar allt ner sig och de ska bli sååå skönt.Hej Sats odenplan säger jag då! =D

 

Tog bort mitt förra inlägg. Just av den andledningen att de känns lite taskigt från min sida. Personen mår ju uppenbarligen redan dåligt.. Men men… Det finns inget man inte kan jobba på och förbättre hos sig själv. Men.. Man måste vilja också.

 

Hoppas ni får en UNDERBAR dag!

 

Massa kramar!!!

jag kan själv

Tre ord jag använt sedan liten…. JAG KAN SJÄLV… Det är tre ord jag fortfarande använder som vuxen. Tre ord jag förmodligen ALDRIG kommer att sluta använda. Dessa tre ord är otroligt viktiga för mig och det är dom tre orden som jag lever efter.

 

Tre viktiga ord som gör mig till den jag är..

Budo&Fitness på Sveavägen

Sova nu kanske… Fasen va ja kommer att jobba denna veckan.. Träningen blir givet vis lidande men inte helt utesluten.. Känner mig ganska vättskig i kroppen men annars helt ok..

Man kan ju ej va i bästa form jämt och nu när jobben ej faller ihop som ett lätt pussel så får de bli som det blir. Önskar man hade heltid! Men men de kommer.

Jag vet bara int e riktigt 100 på vad jag vill göra. Vet till en viss del så. Alla har ju mål som ska sättas upp ch följas så gått de går… Men men nog om det.. NU ska ja sova..

Jobbar på Budo&Fitness på Sveavägen imorgon så kom förbi och säg hej vettja =)

 

Telefon borta =(

Dags att kila iväg till jobbet igen… Fasen… Måste få tag på en telefon idag.. detta är INTE bra! Man känner ju sig helt borttappad utan lur!.. Galet.. Orka att lånetelefonen blev snodd medans min Ifone är på lagning.. =S

 

Vi ses sen kära ni =)

 

Lina får hjälpa mig upp efter att jag e helt jäkla slut.. De tar på krafterna när man plåtar =)

VILKEN DAG!!

Vilken dag! Va ju ute igår… humm inte bra..

Vi skulle bara ta en liten afterwork men de slutade inte efter den charmiga irländska pubben vi satt på.. Utan vidare blev det en sväng till Noppes. Där efter blev det även Collge och tro de eller ej.. Va fasen inne på Hells och vände också.. humm illa illa.. Taxi där efter hem.. Vaknade efter 4 timmar då Jenny skulle me sitt tåg hem till Gbg. Jag flyger upp för att styra upp tvätten nere i källaren som jag hade låtit va kvar sedan gårdagen. Vid denhär tiden mådde ja INTE bra! Fy fan.. Jag fick verkligen känna på att man faktiskt lever. Hade riktig bakfylleångerst som bara sög tag i nacken vart jag än gick. Sedan sa ja klassikern för mig själv…. Humm… Ja ska fan i mig ALDRIG mer dricka!!!

Dök up på mitt jobb kl 13:00.. Kände att jäääävlar vilken gålig dag det kommer att bli idag! Bakom baren på jobbet stod de tre stycken glas med vatten i och tillhörande treo. Det var inte bara ja som var bakfull.. utan även mina 2 andra kollegor bakom baren… Gött kände jag.. Inte bara ja som är totalt förvirrad och har noll koll på vart i livet jag befinner mig..

Efter jobbet fick ja credd för att jag jobbat otroligt bra.. Kan säga att jag blev måttligt förvånad. Min koncentration har ju gått ut på att faktiskt fokusera på min hjärtklappning och darrande händer.. På den nivån har ja faktiskt legat.. Dock har man ej kunnat se de på mig.. Så från att ja tyckt att min dag varit skit och jobbig så vände den och blev sjukt bra! Hurra för mig! Sedan att ja sålde rekord med är ju helt ofattbart.. men men Skam den som ger sig =D Whii

Så nu efter 10h arbete så sitter ja hemma i soffan.. =) Mer jobb väntar imorgon! =)

Ska hinna med att löpträna imorgon på morgonen är tanken.. Kommer bli sååå nice!

Sov gott alla!