Månadsarkiv: november 2010

Sjukt dåliga!!

Glöm inte bort min extremt viktiga frågestund här nere.. Ni e sjukt dåliga på era frågor.. nästan så ja ska skrivstrejka.. 😉

hehe nä då. eller? Ja gillar er ändå..

Dock tycker ja ni kan bli lite lite bättre. Det är ju tråtts allt ni som gör att jag fortsätter att ordbajsa om livet och mig själv. 😉

 

Imorgon blir de läkaren en sväng för att bearbeta mina stressproblem. Men efter att ha läst en bekants blogg om morgonträning så fick ja lite energi och ska ta tag i de trotts stressbesvären! Träningen gör faktiskt att ja kan minska ner stressen och fokusera bättre under hela dagen.

 

Så snart är det dags att sadla om!

Jag laddar inför onsdagen! Whii 🙂

 

 

Kvällens kanninmat

Kvällens kanninmat. =D

 

Kokta rödbetor potatis och morätter. Och såklart lite sallad =) Jätte gott =)

Har änterligen börjat få min aptit tillbaka! Känns kanon och ja e superglad!

 

Längtar även till torsdag så Elif ska fixa mitt hår. ÄNTERLIGEN så ska ja få känna mig lite fin igen! Ja för ska ja va ärig så känner ja mig som en påse skit me kort hår.. Inte alls jag! Så tack till dig UNDERBARA Elif för att du hjälper mig med detta!

Saken e den att alla säger ja passar bra i kort hår.. Men trust me. Jag kan ej fixa till det bra och därför har ja de uppsatt konstant hela tiden. Till och me mitt ex sa till mig att inte klippa de kort igen den dagen ja slängde i en förlängning 2 veckor efter min panik efter förändring.

Hår är VIKTIGT för mig så ja anser att en stor del av kvinnligheten sitter där. Här har ni även andledningen till varför ja ej tagit så mycket kort på de sista.. Ja känner mig nämligen ej på topp.. Men men efter torsdag då jäklar. Då kommer ni bli mättade av egobilder ifrån mig. =D

 

En av mina få bra hårdagar:

 

alla får ligga

Precis kommit hem för att ha varit och storhandlat.

Jag älskar att handla även om det ”bara” är mat.

Fick även med mig en bok faktiskt…. Den heter:

ALL FÅR LIGGA. Jag skrattade och komenterade boken högt så gubben bakom mig tog och köpte en också! =D

Den stora hemligheten är istället inställning och attityd.

Och när du väl lärt dig det har du förmågor som inget silikon eller gymkort i världen kan konkurrera med.

Hoppas karln håller vad han låvar för får verkligen alla ligga??..

20% Rabatt

Nu är det dags för mig att sova. Blir longpass imorgon. Först västbärga på Budo&Fitness Megastore och där efter resturangen.

Nu missar vell inte att vi har 20% RABATT på alla kosttillskott på lördag! Både på Budo&Fitnes i västberga och på Sveavägen.

Jag själv kommer att befinna mig på Megastore i västbärga. För att komma dit tar du bara tuben till Teefonplan och där efter traskar du bort till Coop där även Budo&Fitness ligger i samma hus.


Så nu på lördag 27 November, kör vi en specialdag för alla som gillar kosttillskott, kvalité till låga priser. 20% RABATT på alla kosttillskott till ord pris (BARA denna dag).

 

Vi bjuder dom 25 första kunderna som handlar något på en burk Fairing RAW (värde 449:-).


Vi kommer ha en kostföreläsning med Näringsfysiolog Magnus Westberg från Self Omninutrition, vi kör mellan 12.00-13.30.

Välkommen denna dag och shoppa loss eller fråga våra kostexperter om råd med träning och kost.

Somnade under utredningen

Jäkla vad pappersarbete jag fick gå igenom idag på utredningen.. Tillslut hade ja så svårt att holla ögonen öppna så de finns inte.  Snark och så slog ja huvudet i bordet för att sedan vakna till.. Gaahh Gud ge mig kraft till att fixa detta!! Så många ja och nejfrågor ja har svarat på idag va länge sedan.. Bokstäverna flöt tillslut ihop och även ögonen.

Nä nu ska ja iväg till resturangen och jobba och få känna av lite tempo! Det ska bli skönt!

 

utredning

Så Babes =) Nu ska jag ta och sova.  Idag har maten gått åt skogen..

Har knappt kunnat äta något. 6 knäckebröd och en halv portion mat nu på kvällen.. mer gick inte. Jaja.. Det är bara för ett tag och jag ska få hjälp med att fåbukt med mitt problem. Dock har ja ändå tagit mig till jobbet ikväll för att jobba fram till 22. 4h är inga problem. Frös dock enormt mycket!

För övrigt ska jag på utredning imorgon. Och för er som undrar vad det gäller så är det ang ADHD. Ja så det är inte värre än så. Där emot så tänkte jag att ni skulle få följa med under den lilla resan så ni får reda på hur en utredning gårtill.

 

Ja så natti på er. Dröm vackrast!

 

PUSS!!

till anna

PernillaPramberg (K26)
2010-11-24, 23:52

Anna:

Hej kära du. Jag råkade radera ditt inlägg
dess värre men jag kommer ihåg vad du skrev så jag ska svara så gott jag kan. Motivation.. Ja den hittar du endast inom dig själv.. Jobbigast är de första träningspassen men det är som att börja springa innan man får upp flåset. Jobbigt första 10 min men sedan släpper det. Ja så tänk att det är de första 10 träningspassen som är jobbigast och där efter släpper de. Man blir säkrare piggare och gladare. Är du osäker så ta kontakt med en pt eller någon som kan gå igenom maskinerna på gymmet åt dig.

Angående kosten så vet jag ju ej ditt utgångsläge.och kan därför ej yttra mig så mycket.. Dock så är en sund och balanserad kost viktigt. små mål och ät oftare. var tredje till var fjärde timma ca. Det är viktigt för att hålla igång din förbränning.

Jag skulle föreslå att du vände dig till
en kostrådgivare på de flästa gym har dom en sådan idag och om inte så vet de säkert vart du ska vända dig. Visst de kanske kostar lite de första gångerna. Dock så kommer du att bära med dig informationen vilket är mycket viktigt för dig och för ditt välmående.

Alla är vi nya på gymmet en gång.
Och de flesta är lika nervösa som du och känner exakt samma press.

Men bry dig ej om andra utan fokusera på vad du gör. Lycka till och kör hårt nu!

Massa kramar från mig! // Pernilla