Månadsarkiv: december 2010

Motivation på riktigt!

En sak jag har tänkt på är faktiskt hur alla klagar på att Sthlmare är dryga..Vissa lite halvdryga ja.. Men med mit forna jag så kan jag mjuka upp de flästa! =)

Ja kan säga som såhär.. Bättre en dryg sthlmare än en bitter smålänning. ;P


Jag var ju hemma i småland nu i jul. Och det jag la märke till hur deprimerade och utråkade vissa eller ja ganska många människor var missnöjda över livet.. Vanliga fraser som ”å va tråkigt det är” ”Här händer inget” ”Dåligt jobb å kan ej byta för det fins inga andra”

En sak förstår ja inte… Varför flyttar ni inte om ni e så missnöjda?.. Flytta il en större stad. Här i Sthlm är det aldrig tråkigt och jobb finns det gott om.. Sedan är människorna runt om målinriktade vilket smittar av sig på en annan. Vill man så kan man!

Jag vill ej tracka ner på folk där eller något sådant utan mer ge er en spark i röven.

Givet vis är ju inte alla less där men många ja tyvärr.

Man måste våga för att lyckas!… Den som aldrig har förlorat kommer hellre aldrig att vinna.

För övrigt så sitter jag och kikar lite på nyårsklänningar.

Å ja har blivit lite kär i denhär:

Klänningen kommer ifrån http://www.asos.com/

Men men ..  går ju ej att beställa från nätet nu då det är försent.. Men man kanske kan hitta något liknande ute i butikerna =)

 

Ska ta och fortsätta packa lite här nu…

 

Angende till dig som undra om ja träffat någon så säger ja bara.. humm vem vet den som lever får se..;) hihi

JObbig energi

Förmycket energi!

 

Just nu går min adhd rundgång allabama.. Jag har ju ej fått någon fysisk aktivitet under julen och då hämtar ja upp energi från annat håll.. I huvudet iform av grubbel. Fy fan! De blir träning efter jobbet imorgon.. Nu får man lägga in en högre växel.. Vill ju inget annat än att känna lugn.

 

En sak i taget… en sak i taget... Men en sak är säker och det är att träningen står på att göra listan efter jobbet imorgon! Mijjaauu

 

Motivation

Hemma från julstök och diverse intryck..

Vill tacka Anna J för gästfriheten samt den vackra människan jag hade bredvid mig hela resan och även hela min familj såklart! Några av dom jar jag inte sett på över 5 år och klart man blev tårögd och så när man såg dom . Men fan va trevigt det var!

Träffade min fina Hugo hos mamma såklart =D

Han kommer hem till mig om ca en månad =)

 

Dagen efter julafton blev det till att åka hem till min faster/Gudmor Siv och hennes man Kjell för att äta lite hare som är en tradition som vi alltid gör.

Jag har dock ej varit där på de senaste åren men nu är det dags att dra upp de gamla traditionerna igen =)

 

Där efter blev det även en sväng ut för att träffa lite gamla vänner. Några av dom han man ej träffa så de va fullt upp… Vilket jag tyckte va tråkigt. Dock hade jag bestämt mig för att denhär julen skulle jag ej stressa utan ta en sak i taget.. och de man ej hinner får man ta igen nästa gång.. Stress är inget för mig.. Det gör jag aldeles för mycket hr i sthlm =)

Här är jag och anna på Sorello =)

Dagen efter (dagen vi åkte hem) Visade annas dotter Elvira att Smartshake faktiskt ÄR BÄST! =D

Sedan gjorde hon faktiskt avslöjandet om att det faktiskt int eär jag som byggt pepparkakshuset =S hummm 😉

 

Sist men inte minst så var de bara till att krama om mamma och Hugo innan vi åkte! Tack MAMMA för en UNDERBAR helg och för god mat och vin!
Älskar dig massor! <3

 

 

 

Såeee puss och kram på er dådå…;)

 

Vi ses senare =)

Massa kärlek!

Sakta men säkert..

Så kommer vi hem. Längtar efter min säng nu.

ska ta och komma upp tidigt för att packa. Flyttar ju nu i dagarna. Det kommer nog gå ganska fort och smidigt. Intalar jag mig det så blir det så. 🙂

men men nu är det fokus på vägen. Håll i hatten för nu kör vi 🙂

Påväg hem till Stockholm

Dags att stanna till för att tanka. Skönt att sträcka på benen med, då vi båda är så trötta så de känns som om vi har grus i ögonen. I magen slank det även ner köttbullar, brunsås, potatis och lingon! jag har verkligen haft en superfin jul! Så jag säger tack till alla jag hade runt mig.

Hoppas ni med har haft det kopiöst trevlig jul med familj och vänner?!

Kram på er!

Gos jul på er!

 

Befinner mig just nu Småland med människor jag tycker om och älskar!

Bilder dyker upp lite senare idag eller imorgon =) Ni måste ju se min kärlek Hugo =)

 

Här kommer i alla fall lite bilder ifrån julmiddagen vi hade med jobbet =)

Maria (Odjuret :) och Mercedeh 😉

Jag och min favorit underbara väninna Annie!

Söt Annie, underbara Sarah Bäckman och kära  Hayes !

Jag och Johan (Dj Silence)

 

Tack för en underbar kväll! <3

I väntan på bättre tider..

I väntan på bättre tider så sitter jag kvar på mitt jobb och ser på när andra jobbar samtidigt som vi pratar om allt inom himmel och hjord.. Känns skönt att man ska hem till Småland och hälsa på mamma, Hugo och diverse men doch så underbara barndomsvänner!

För övrigt så är det ganska stressigt när det kommer till flytt. Ska ju flytta en månad tidigare än beräknat. Känns jäkligt tråkigt att flytta ifrån lina. Men.. Det finns alltid med och det är att hyran sjunker drastiskt och jag kan unna mig mer roliga saker. 🙂 Hugo får jag dess utom tillbaka. Varför jag ej haft honom innan beror på att jag ej fått ha honom i lägenheten jag bor i nu.

Dags att avrunda. Hoppas ni får en underbar kväll!! 😉