Månadsarkiv: april 2011

Stressad som fan

 

Stressig dag med massa dubbelboknngar! INTE KUL! Men men får göra det bästa utav sitvationen. Nu ska jag väg och jobba.. Svarar på kommentarer såfort jag kan.

 

Hoppas ni alla som ska till Annie På Fitnes Lifestyle får en helt underbart trevlig kväll! Vill inget annat än att vara där med er.. Synd man ej kan klona sigsjälv till två..

 

Massa puss och kram

blod och tårar

Såhär såg det ut efter att jag har ramlat i trappan i uppgången till Rådhuset.

Vara stressad och lystnade på musik samtidigt som jag rusar upp för en rulltrappa är ingen bra kombo!.. Ja stå still i en rulltrapa finns inte för mig. Och här i Sthlm så är det ju extremt bra bonus om man kan få den vardagsmotionen!

Så kära ni stå inte still RÖR på er! Men tänk på var ni sätter fötterna och se till att ej ramla framstupa så att taggarna i själva trappen går in i benet. 😉

 

 

Tråts min skada så väntade gymmet på mig. Det blev till att köra ett pass med min ”nageltant” Linda som vill komma iform igen.Det blev axlar på shemat idag med insperiation från ALDRIGVILA.

 

 

Tränade ihop med Mikael för några veckor sedan då vi tränar på samma gym. ( SATS MEDBORGARPLATSEN ) där Mikael jobbar som PT. Mikael är en människa som man inte kan tycka illa om. En person som får en att känna sig trygg och säker. Ja för tro det eller ej.. Jag kan också va osäker på gymmet när det kommer till nya övningar mm.

Ja så besöker ni Sats Medborgarplatsen så kan jag rekomendera Mikael varmt som din PT.

läs mer om Mikael på: http://aldrigvila.se/

 

Bild efter dagens pass:


Dagens mål

Kyckling med grönsaker och shirataki nudlar.

Shirataki nudlar är bra på det sättet att det mättar men innehåller i princip ingen ting.
Energi 5 kcal
0,4 g kolhydrater
protein 0
fett 0
socker 0
natrium 2 mg
Detta är beräknat per 100g.

Krydda kycklingen med salt, peppar, honungs krydda samt kycklingkrydda. Lite chili sås på det så blir allt helt perfekt. Stek i rapsolja 🙂

Dag ett på dieten

Dagen har både börjat och slutat bra. Hållt mig ifrån onödiga kalorier och framför allt socker.

Du på kvällen var det lite kämpigt. Men tur jag hade kära Emil vid min sida som stoppade mig för att överfalla en muffins på 7 eleven. Allt är lättare om man är två. För vem vet. Nästa gång är det kanske jag som räddar honom 😉

Träningen med Linda gick också bra. Linda är en god tjej som gör mina naglar. Nu har hon bestämt sig för att få tillbaka sin gamla fysik. Och givet vis är jag där och hjälper henne. Alla behöver vi en spark i röven ibland.

Nu är det prio sömn. Mat och sömn är sjukt viktigt! Inget man bör slarva med!

Sov gott alla hjärtan <3 kärlek till er!

Jag = Buksvin

Rond ett:

 

 

Rond två:

 

 

Det får nog inte plats mer och jag känner mig Liiiiite svullen..

eller

va säger ni? =D

 

 

Dags att vila lite… Där efter åka hem till Stockholm.. Men på vägen hem han vi med ytterligare ett mål mat =D

Rond tre:

 

Mmmmmmm så GOTT!!! Ätardagen är snart över.. Men jag ska fira den tillsammans

med goda vänner inne på BERNS ikväll. =)

 

Ha en UNDERBAR SÖNDAG så ses vi här snart igen.

 

DIETSTART MÅNDAG =D

Bye bye sthlm

Nu glider vi ifrån Stockholm för att finna lugnet på annan ort. Ska bli skönt att slippa lite storstadsstress. Hoppas ni får en helt underbar påsk! Det är ni värda! Fler uppdateringar kommer 😉 Glad Påsk! 😉