Månadsarkiv: maj 2011

bilder från helgen

 

 

Bilder från i helgen på Cafét!

Här med Linda. Träffade även underbara Tozer =D

 

Ledsen att ja ej bloggat så mycket nu.. Men man kan säga som så att jag har tappat bort mig själv lite och behöver får lite struktur i min vardag.. Jag är expert på att ta allt med en klackspark och bara köra vidare när saker och ting häder runt mig.. Ja som de me att vi blev lurade på pengar av en snubbe och han skickar hundrafemtioelva olika mail för att försöka trycka ner en och berätta vilken värdelös männniska man är. Samt ringa och prata in på telesvaret om att han ska förstöra mitt liv och så vidare. Inte bara mig han gör så emot utan även mina vänner och kolegor som vi skulle sammarbeta ihop med. Polisen är givet vis inblandad.

 

Jag har ej funderat och reflekterat över detta så mycket och tänkt skit samma jag e stålmannen och fixar allt! (vilket jag gör) Men ibland knackar verkligheten på dörren och de kan bli lite jobbigt när man ej bearbetat saker man tryckt undan.

 

Ja så där har ni mitt lilla svar varfrör ja håller mig undan lite just nu. Mitt fokus ligger just nu på jobb samt en vidare utbildning. Nu är det fokus på att faktiskt bli någon ting och göra något bra utav sin framtid.

 

Nu är det dags att kila iväg för att sedan gå på en eventuell bio.

 

Puss och kramar på er..

Ps.. Vad vill ni bli när vi blir stora? Vad skulle du vilja jobba med som gör att du får rätt stimulans och utväckling?

 

Kul om ni svarade.

 

Kramizzar // Pernilla

 

 

Botoxuggla

botoxuggla

 

Efter att ha kikat på Debatt idag där Våran allas Åsa Vesterlund var med så blev jag helt chockad när en tjej i publiken kallar åsa för Botoxuggla.

Programmet diskuterades nämligen omkring botox och att man ska va en förebild till unga individer. Jätte bra att ta upp ett sådanthär laddat ämne! MEN om de nu handlar om att va förebilder och så vidare så kallar man vell inte en annan människa för ökennamn.. Det är vell till att vara en dålig förebild om något!!

 

Nä du flicka lilla i publiken. Vårda ditt språk!

Finaste kommentaren

Som ni vet så gjorde jag en videoinlägg här på bloggen där jag skrev en massa ord i mitt ansikte som speglar migsjälv och även många andra där ute.

Undrade länge om jag verkligen skulle lägga upp den men till sist så..

Ä va fasen. Lets do it. De som vill döma mig dömer mig. Ja både på gott och ont. Trodde faktiskt inte jag skulle få så enormt mycket positiva kommentarer som jag faktiskt fått.

Ni gör mig glad ska ni veta!!

Här är en av de meddelanden jag fått:

Ville bara säga att jag såg din videoblogg, mina ord. Jag förstår ditt budskap under d 9 min den pågick.. Satt förstummad, tyst och bara tittade och tog in det. Du är helt fantastisk på att uttrycka dig i den känsla du skapade!! Jag satt o svalde, gråten var nära..första gången i mitt liv jag upplevde att jag blev känslomässigt påverkad av något som är vackert på det sättet… Tack för den upplevelsen hjärtat. Hoppas du sover skönt.. : ) Kram

Tror ni jag blev glad när jag fick detta! 🙂 jag är känslomänniska rakt igenom och att kunna beröra andra på dethär sättet känns helt underbart! Tack för att ni finns! <3

Ps hitta klippet och berätta gärna vad du tycker. 🙂

Puss och kram från mig 🙂