Månadsarkiv: augusti 2011

SKÅL För att sommaren är slut! Vad hände?

 

SKÅL För att sommaren är slut! Vad hände?… Absolut ingen ting…..  😉

 

Nä då driver lite.. Tråkigt att sommaren gick så fort bara.. Blir till att dra ihop till en resa fram över så att man får lite solstrålar på lillkroppen.

 

Nu är det dags för ytterligare möten.

Farbror docktorn säger även VILA så det blir absolut inget fram över som kan påverka mig när de kommer till stress jag får inte stressa…. Hatar dock att behöva ringa jobbet och sätta dom i skiten.. Vet ju att det är stressigt nog. Samtidigt som ja måste tänka  på mig själv.. och det kanske man inte gör allt för ofta…

 

Ta hand om er… De ska jag göra!  Vi hörs även lite senare ikväll..

 

Ps tack alla kära vänner och tack till ni som kommenterar.. vermer jättemycket att bara få en liten extra tanke. Sedan så har ni ju alla en poäng som jag tänkte jag skulle lysstna på.. Å de e ju just det…Vila…. =)

 Använder för tillfället inga preworkout produkter heller så trycket beror dessvärre ej på det.. Det är ren och skör stress. =S buhu

Kram

Skjut mig!

Trycket över bröstet släpper inte somjag har fått nu på senaste dar…

HUmm e de inte borta imorgon så blir de till å ringa farbror docktor. Gaaahh va ja tycker detta e tråkigt!

Ligga still å vila.. Hur kul e de lixom!?

 

Efterlängtat inlägg!

Hej vänner, ovänner och de jah absolut inte känner.. 😉

Ovänner har jag nog dock jäkligt få.. Men de finns nog de personer som stör sig på en om inte annat och det är ju tyvärr inget jag kan påverka.

Jag kan där emot säga att humm.. vet du va.. ja gillar er ändå..;)

 

Över till träning… Ja och min lilla ADHD historia.

 

Fick ju ett inlägg eller ja ett mail för ett tag sedan där det stod:

 

 

Hej kära Linda!

Motivation drivkraft och så vidare har jag.. Dock känner jag att jag kan stanna hemma och vila en dag för att göra mina måsten och så vidare och inte lägga all fokus på träning. Om jag lägger all min fokus på träning och bara min träning utan min conserta som jag äter nu så har jag en tendens att bli ganska sur om någon stör mitt mönster. =)

Consertan drar ner humörsvägningarna till en stor del för mig (inte för alla) men för mig så är jag mer stabil.. Jag är en glad jäkel annars med dock och blir nästan aldrig arg. Där emot har ja de lite jobbigt om mina mönster rubbas och mitt tålamod kanske ej e de bästa (typiskt adhd). Allt handlar om planering.. Det är som vilken människa som hälst. En människa mår bäst med strukturerad vardag och fasta rutiner.

Jag planerar min vardag precis som vanligt. Jag är lite lugnare bara.

Känner jag att jag har viktiga papper som måste in och annat som måste göras så är det ok att vänta med träningen.. Innan va det inte så för mig.. Ta tex när jag jobbade i Norge.. 12 timmar om dagen.. på de skulle jag strukturera in mat samt hinna med å träna.. Det tog även tid till och från gymmet och jag blev väldigt stressad över att jag ej han med det som stog i min planering där blev min sömn lidande. Somnade till och med på en roddmaskin en gång men de va bara de att jag va så fast i rutinerna och inget får rubbas när de kommer till träningen. Den gången sprang jag in ducktigt in i väggen och det var inte de roligaste jag varit med om.

 

Så träningsuget ja de har dragit ner på suget men planerar ja in de och när ja väl är på gymmet så går det sjukt jäkla bra!. Maten.. ja jag har alltid haft dålig hungerkänsla och äter aldrig för att jag känner att jag är hungrig.. Jag går och har gått efter strikt skema som e uträknat efter exakt vad min kropp behöver för att kunna uppnå bästa resultat och fungera fullt ut. Det resulterar 6 till 7 mål per dag då jag äter var tredje timma.

Detta har jag dock kunnat släppa på mer också när jag börjat med min medecin.. de gör inget om ja inte äter som ja ska.. Jag behöver ej stå natten innan och göra matlådor som ja ska asa med mig över hela stan.. Det har tagit bort en 7 helvetes massa stress. Jag har lättare för att prioritera det som är viktigt idag.

Jag tränar när jag hinner och äter i den mån som jag kan utan att allt behöver bli ett måste..

Dock vet ja om att jag kommer återgå till mina rutiner såfort jag får ett jobb som gör att jag kan följa dom bättre. Det värsta för mig är nog nu när ja jobbat resturange och ej kan sköta maten pga stressen då man ej direkt får några rutiner där. Du vet ju aldrig hur mycket folk det är beroende på väder och vind. regnar de ute så är de ju  mer folk inne. och då kan man ju ej gå och äta när man som i mitt fall då… Måste.

 

Min stress låg också i allt jag skulle gå ner så mycket och ja kan säga det att det har jag faktiskt gjort.  Efter ja flytta till sthlm så har mina rutiner förändrats en hel del. så allt kan ja ju inte skylla på medecineringen.

Att tappa hungerkännslan är en biverkning till en början men den går över så småning om.. även dethär med att man tappar sexlusten (skitbar dock när man e singel..;) haha

Försök att inte stressa så mycket.. För vad jag känner så har jag tappat mäst muskler pga stressen för att jag har varit orolig att tappa vikt!!..

Ja så stressa mindre och ät som du brukar.. Är du ej hungrig… Ät ändå =) Hitta dina sätt som får det att funka.. Matschema? klocka tiden? mm

planera in gymmet och gå dit. ja för när du väl e där så kommer de gå kanon!..

Sätt på bra musik å ladda innan bara. =) Bara för att du äter medecin så slutar du ju ej va målinriktad. Du blir bara lite mindre stressad och har lättare för att rucka på dina måsten.

 

När det kommer till pumpen och trycket i musklerna.. Ja öka lite me snabba kolhydrater.. De kan du ta lite innan träningen.  Medecinen är ju vättskedrivande vilket gör att den även drar ur vättska ur sina muskler och därför uppfattar du att du får mindre tryck. Så även om du ej e hungrig… ÄT… 😉

Undervik även koffein.. Det slår ut medecinen på de sätt att det ökar stressen för dig.. Och stress = viktnedgång. Så va jättenoga me att faktiskt undervika allt sådant vare sig de kommer till prestationsöjande och så vidare..

 

Det finns ju produkter som ökar trycket i musklerna ochså som är koffeinfria. Tex Musklepump från Self som du kan köpa från MM Sports butik från nätet:. http://www.mmsports.se/Self-Muscle-pump.html

 

Hoppas mitt svar gav dig den hjälp du behver och om du har fler frågor så är det bara att du frågar.. Vet själv och vet fortfarande hur förvirrande det kan vara..

Viktigaste av ällt nu Linda är…


Stressa INTE…. 😉

 

Kramizz

 

180 blås full fart frammåt, skita i att stanna vid röd gubbe

Hej hopp… Ledsen för att min enormt fräna blogg är så tråkig nu!

Men det är ju som så att jag.. (som vanligt) Tror att jag är odödlig…. Men de håller ju på å visa sig att DET! Är ja fasen inte.. Morr… att köra i 180 blås full fart frammåt och skita i att stanna när det är röd gubbe så kommer man såsmåning om bli överkörd.

Och DET mina kära vänner är jätte dumt… Och ganska korkat nu när jag tänker efter… Mycket korkat… 

Förutom att skaffa lokal, måla om i den så har jag även jobbat på resturangen. Utöver de så Har ja kommit på en ny affärsidé som jag tror stenhårt på och vill jobba vidare med.

Jag har även hunnit me att mubblera om lägenheten..

Nu har man kommit till den lilla fiiiiina stressen då man är i varv konstant hela tiden.. slapna av.. humm.. vad  är det?…. Ja och va vaken hela nätterna kommer resultatet därefter…

 

Så prio ett just nu är att varva ner. Hitta rutinerna igen och följa dom…

Så varva ner på ett spa är nästa mål… Där efter strukturera upp allt för att sedan köra vidare… Dock se till och stanna vid alla stoppjus och skyltar samt följa fartbegränsningarna.

Nu åker bältet på!

 

Hon hittade mig!

En gammal vän från när jag jobbade med Magnus Uggla hörde avsig och hitta mig på fb idag.

Kan säga att detta är en mycket inspererande person som jag bara älskar!

 

Här har vi frk Jackie:

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=DnXz_N3a22g

 

 En människa med så stort hjärta och drivkraft så de hade räckt till en hel fabrik!.. 😉

Hon är grymt inspererande! Läs hennes blogg på:


http://www.improveme.se/MissJaqueline

http://www.youtube.com/watch?v=kLWmTdOJqgg

Fullt upp

180 fullt ös hela vägen. Hade tyvärr ingen tid att blogga igår och idag är de med lite tight med tiden igen.

Imorgon blir det desto bättre!

Dags att även ta tag i en spa vistelse och bara ta det stilla.
I need it big time!

För er som undrar vad jag pysslar med så håller jag just nu på att starta ett nytt företag tillsammans med en kär vän.

Det är mycket att tänka på och en hel del att göra. Men jag vet att de kommer va värt allt jobb man gör nu. Och vi kommer va otroligt stolta över oss själva!

Kommer ge er mer insikt om detta i framtiden. Och tills dess kommer jag va ganska tyst 😉

More to come 🙂

Men först… Spa 😉 jag är redan där i mina tankar.

Ps.. Måste bara säga tack till min kära vän ”Tårtan” Tack för att du tror på mig och stöttar mig/oss. Det betyder mer än du tror.

Kärlek till alla från mig! <3

Nattprotein inhaleras…

Eller hur va de nu?….

 

Jag är i alla fall ganska spänd å ganska jätte glad för imorgon väntas möten ja längtat efter!

Nästan så ja ej kan sova.. Ska snart..

Har knegat lite i resturangen idag så jag kom näst intill precis hem… 

 

Imorgon blir det till att blogga ytterligare lite till om ADHD..

Fick ett mail idag där det stog:

 

 

Ja såkära Linda… Detta får du ett svar på imorgon.. =)

Jag har märkt att det är jätte många som undrar om adhd.. medecinering och så vidare för det är så många som just är ”rädda” för just detta.. Ska man gå på de hela livet? Hur mår man? och så vidare och så vidare…

Riktigt kul är de ialla fall att ni frågar och jag kommer svara så bra ja kan.

Vet ju själv hur de va och är så då är de alltid skönt att få någon annans åsikt eller tyckanden.

 

Men men NU är det bingen…

Pöss på er alla och sov så gott.. För de ska ja göra!..

Me and my six pillows..=D Mjauu