genetik som jag bär på tillsammans med Asiater, Nordöst Afrika samt befolkning kring medelhavet.

Kul att man kan inspirera, Kommer ut från läkaren som tycker min genetik som jag bär är intressant (jag med även om det har varit ett helvette). Vi många är känsliga i magen idag i mitt fall är det pga min genetik som jag bär på tillsammans med Asiater, Nordöst Afrika samt befolkning kring medelhavet.

Min förklaring till läkaren; Kan inte kroppen renas från de gifter vi har så påverkas tarmarna och även så hjärnan. Därför måste vi vara mer försiktiga med vad vi stoppar i oss då mycket av det vi äter innehåller E ämnen mm. Denna genetiken stressar kroppen om vi inte sköter den, vilket kan ge påslag när det kommer till alkoholkonsumtion mm.

Därför är det extra viktigt att vi rör på oss, gifterna i mat samt dryck drar ner på syresättningen i kroppen och gör oss trötta.

Kan inte kroppen renas från gifter så sätter de sig som sagt i tarmarna och ger symtom på samma sätt som om vi va glutenintoleranta.

Va rädd om dig och kika upp din genetik. Vi människor utvecklas hela tiden och det är inte konstigt att läkare idag inte förstår.

Min läkare: Bär på samma funderingar och ombad mig att när jag nu träffar en dietist att va väldigt tydlig och ha mer förståelse för att de inte förstår. Det jag har är väldigt ovanligt men säkert mer vanligt än man tror. Därför är läkare okunniga.

Jag: Min teori är att detta också har en påverkan i hur vi diagnostiserar människor idag. Om vi går djupare och kikar på genetiken vi bär som visar vår personlighet så kan vi få hjälp utifrån dem vi är och inte döva de som ”sticker ut”

Fasen man skulle pluggat till läkare.
Enligt min läkare är de inte försent.

Hej på er.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.