Snabba vändningar, Nu lämnar jag Tyresö Slott. Hej Milano!

 Här går det undan.
Jag har nu mera lämnat Tyresö Slott.
Hur det kommer sig är enkelt. Jag fick ett erbjudande på ett annat ställe och kunde ej tacka nej. Att ha människor runt mig som springer åt samma håll är viktigt för mig (för alla) och jag har en tendens att springa jäkligt fort. Jag har tydliga mål och dem ser jag till att nå. Har man då en uppsättning människor runt sig med samma mål (som även brinner för dem) så kan man gå hur långt som helst.

Allt i livet handlar ju om visioner.
Har du ett företag så har du en vision om hur det ska vara och vilka krav/ansträngningar som behövs för att just nå dem. Är det för mycket splittrade åsikter i en ledning så kan man vara helt 100 procent säker på att det inte kommer att funka. I detta fallet så var det jag som hade andra visioner och dem visionerna är väldigt starka. Är man då ett gäng med olika visioner så blir man bromsklossar för varandra och då utvecklas man inte. Sedan har mycket med timing att göra. Ibland är timingen helt fel bara.

Jag älskar miljön ute på Tyresö Slott så i framtiden så blir det en oas för mig som handlar om avkoppling.  Gillar ju alla människorna där och jag tycker dem gör ett fantastiskt jobb.
Om du/ni ska ha någon form utav konferens, fest eller bröllop så rekommenderar jag absolut att hyra lokalerna där. Det är en magisk miljö och enormt prisvärt.

Men nu vänder vi blad som våran kung skulle sagt.
Jag hoppar in på ett nytt ställe på Birger Jarlsgatan i anslutning till Stureplan.
Ett ställe jag hoppas ni trillar in på och stöttar från hjärtat.

Jag var där i fredags och fick ett spontanbesök utav begåvade designern Jangir Maddadi  och och Michelle angelo verna Ceo för Assolombarda.
Assolombarda är den största italienska territoriella föreningen och en av de äldsta industriella organisationer i Italien. Assolombarda är en del av Confindustria (italienska entreprenörs Association).

Ang Jangir så måste jag visa upp hans design.
Har ni sett filmen Men in Black så har ni med 100% säkerhet lagt märke till Jangirs Maddadis verk.

Bild 83Bild 84

Människor som dessa två älskar jag att ha runt mig!
#ThinkGlobal

Det glädjer mig att de älskade maten på restaurangen och personalen på mitt nya arbete.
Det är ju faktiskt det viktigaste utav allt.

Så nu blir det att springa vidare med en av Stockholms mest erfarna kockar Torben Cederlöf.
Dags att öka belysningen och ha roligt.

Bild 78

så välkomna till Azzolino på Birger Jarlsgatan 26.
Vi ses där.

14280421_542614755926548_1315930812_n

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.