Besöker norrland..

Jag befinner mig i ett snötäckt norrland just nu och det händer inte speciellt mycket i mitt liv ärligt talat. Ska åka på en utbildning i GBG efter helgen som kommer och om allt går bra börjar mitt nya liv med ett äventyr jag kastat in mig i. 🙂
Igår var det en skid-tävling här i Västerbotten som heter 7-mila. Jag har faktiskt varit med när jag var liten men åkte inte 7 mil utan det blev väl typ 2 mil tror jag. Tyckte ganska mycket om att åka skidor när jag var liten och funderar på att ge mig ut i spåren idag. Blir troligtvis inte så dock. haha!
Några veckor sedan var det sol och sommar i Melbourne och nu vinter i Norrland. Kontraster är trevligt.
IMG_2160 IMG_2161

Årets frisör följt av årets dunderutgång!

I Lördags var jag inbjuden till ”Årets Frisör”-galan och det var väldigt roligt. Var orolig att det skulle bli segt eftersom jag inte är frisör själv men det var ändå kul att se prisutdelningen och visningarna. Var mysigt att hänga med min bög Andreas och vår vän Elin. Vi spanade in en sjukt snygg man som visade sig vara alban och förmodligen festens enda straighta person.

Drog från festen hem till Vanessa och Roger där det bjöds på förfest innan det blev comeback på Bergmans. Sist jag var där blev jag biten i ansiktet så det var skönt att det gick lite lugnare denna gång.

Efter det blev det efterfest på kungsholmen och jag tror att hela staden dök upp där. Det ringde på dörrklockan som i ett gammalt Ricky Lake-avsnitt och man visste inte vem som skulle komma härnäst.

Sedan blev det en till efterfest på söder som avslutades av ett besök på en bar innan jag drog hem och sov ett dygn.
IMG_2142 IMG_2141

Biofilmen Cirkeln och The Office!

Igår gick jag och Atousa tillsammans med lite annat skönt folk och tittade på filmen ”Cirkeln”. Jag är bekant med Mats Strandberg som skrivit den och han har alltid varit supergullig och skickat mig böckerna så jag har läst dem och tyckt mycket om dem. Det handlar om några tjejer på en skola som får övernaturliga krafter och typ blir häxor. Ämnen som mobbing och utanförskap tas upp på ett oerhört spännande sätt. Jag skulle rekommendera filmen för alla egentligen den var riktigt läskig ibland. 🙂  Jag och Atousa skrattade dock till ibland när man inte alls skulle skratta. Vårt sätt att hantera det läskiga kanske? 😉

Efteråt gick vi till ”The office” som är en ny samarbetskrog till Finest. Kul att Mammas Pojkar-Bobby tog så bra hand om oss och bjöd på god mat och lite champagne.

Satt och pratade med Joakim Köhler(Paradise Hotel) som berättade om någon gång han hade vaknat av att hans packade mamma råkat krypa ner naken hos honom i hans säng. Lät ångest-laddat. haha!
-1 IMG_2103 IMG_2104 IMG_2105

Vapiano och Girls Comedy!

Igår hängde med en av mina vänner som jag saknat allra mest under mina månader down under. Mötte upp Louise och åt på Vapiano vars pasta-rätter jag också saknat oerhört mycket. 🙂
Vi skvallrade och uppdaterade varandra på senaste nytt och sedan gick vi på Stand Up och det var skoj.

Har ju min lägenhet uthyrd och jag bor tillfälligt hos en tjejkompis som lagade korv och makaroner precis. Jag har sjukt ont i magen och vet inte hur jag ska palla ta mig iväg och möta upp ett gäng bloggare och äta middag och kolla på bio. Kommer nog bli skoj iallafall! 🙂

Jag ska på en kurs i OsloTorsdag men hade bokat flyg med Norwegian så eventuellt måste jag åka tåg imorgon istället. :S
IMG_2100

Arne Weises 85-årsfest!

Jag blev bjuden till tv-legendaren Arne Weises 85-årsfest och gick tillsammans med min mumsiga vän Rosanna Charles som snart själv blir tv-stjärna med hela svenska folket då hon kommer att vara med i SVT-programmet ”Under Samma Tak” Får ni inte missa!

När vi kom fram till Arne så frågade han hur vi kände varandra och det gör vi ju inte riktigt. Har hängt mer med hans dundersköna son Andreas Weise men jag och Rosie kände att man vill ju ändå passa på att fira en sådan legend! Björn Ranelid höll ett grymt tal. Jag sa till honom att det var ett fantastiskt tal och han svarade: ”Ja det var inte så tokigt va?” Haha, Älskar karln för hans blygsamhet!

Foto: Julia Dansarie
11050955_10152819885724107_698309603_n 11034657_10152819885729107_2135144203_o

American Night på Stockholm Comedy Club

Igår drog jag till Södra Sällskapet som logiskt nog ligger på söder. Där uppträdde jag tillsammans med Janne Westerlund och två jätteroliga tjejer från USA. Det gick okej men jag slarvade bort någon punchline som jag absolut inte borde slarvat bort. Är extremt självkritisk ochg ibland tar jag ut ilskan på mig själv direkt medans jag står på scenen. Inte speciellt smart egentligen men de skrattade iaf och amerikanskorna tyckte jag att jag var rolig. Det kändes lite sjukt att köra på engelska i sverige då dessutom de flesta i publiken pratade svenska. 🙂

Jag tog sedan några glas på Malmen tillsammans med gamla vännerna Diana och Vanessa. Andreas och hans nya pojkvän Sebbe var också där. Kul att hänga. Sedan hamnade vi på Carmen vilket borde utses till Stockholms största avlopps-hål. Lukten slår som en hård vägg mot näsan när man stiger in där.
10404425_362778000575877_2669220991757295653_n
IMG_2087

Hemma i Sverige igen!

Jag är nu hemma i sverige igen. Det är såklart med rätt blandade känslor. Jag hade tre fantastiska månader i Melbourne. Uppträdde, dejtade härliga män och träffade underbara människor. Njöt av sol och bad. Men jag har fick ett erbjudande hemifrån som jag inte kunde tacka nej till så nu sitter jag i ett betydligt kallare Stockholm. Flighten med Qatar Airways var spännande men jag blev lite nervös av alla heta araber. Man vågar ju inte direkt stirra på dom allt för mycket. jobbigt att avsluta sitt äventyr med 50 piskrapp i Doha. 😉

Hade en fantastisk sista kväll i Melbourne. Min polis som jag låg med dök upp och han hade med sig en kollega som var lite mysig. Det slutade naturligtvis med att jag låg med den heta kollegan. Känns som att det pratas om den svenska synden på polisstationen i Melbourne. 😉

Nu bor jag några dagar hos en tjejkompis som har världens sötaste kattunge. 🙂
IMG_2061 IMG_2069 IMG_2078

I got bingo..

Igår så kände man ju sjukt taggad att besöka bingokvällen på Xbase. Hängde med Sofia och hennes polare Tess. Jag fattade dock inte ett skit av bingon för han som var utropare sluddrade med någon aussi-brytning som var obegriplig. Blev dock full och hade ändå kul på någe vis. Sofia hade en mysig vän vid namn Charlie och han var nån slags halvbror till Eric Saade.

Efter detta blev det ett besök på Vineyard och sedan smet jag iväg till Robarta för att hitta ett ragg. Det gick på två röda sekunder för där satt en extremt gullig man med bakgrund från Libanon om jag inte minns fel. Han frågade om jag var aktiv eller passiv och även om jag gjort både ock så antog jag bara att han var aktiv så jag svarade passiv. Besvikelsen i hans ögon sa att jag svarat ”fel” så jag sa snabbt att jag kunde ändra mig om han skulle insistera. Då blev han glad igen och tog med mig ut på en nattlig promenad bland Melbournes mörka gränder.
IMG_2048 IMG_2050 IMG_2052

Mysig trekant..

Igår drog jag hem till Klara och Elin på förfest och sedan skulle vi gå på något som heter ”White Night” som var inne i stan. Det var inte speciellt roligt utan bara PROPPFULLT med människor och ingen verkade vara där av någon annan anledning än att ”alla var där”. Hajpade evenemang är ju bland det värsta som finns typ?

Så jag och Stella drog iväg till Chapel StreetPoof Doof och jag hittade ett väldigt trevligt par. Jag tänkte först att de bara var trevliga och ville ha nya vänner men det gick snabbt upp för mig att de ville ha med mig hem på en ”efterfest”. Vad som skulle hända gick upp för mig  först i taxin dit. Det var trevligt att få vara i centrum men dessvärre (och detta är väl klassiskt vid trekanter) så var den ena killen mycket snyggare än den andra. Den ena var en 10-poängare men den andra typ en 2a. ”You gotta take the good with the bad.” Sa jag och bet i kudden.

Efter ett tag fick jag panik och ville därifrån. Klockan var sju på morgonen och vilken normal människa som helst hade åkt hem men jag drog till Revolver för att förlänga festen några timmar. Älskar att festa när solen går upp. Det känns som att man trotsar alla naturlagar.
IMG_2042 IMG_2029

Var på date hemma hos en polis..

Jag blev ihopfixad med en kille som jobbar som polis via en gemsam vän. Han har ställt in några gånger men hörde av sig igår och var redo att ses. Givetvis ville jag träffa honom så jag åkte hem till honom och han frågade om vi skulle gå och ta en drink någonstans men det kändes onödigt tyckte jag så jag föreslog att vi skulle dricka hemma hos honom istället. Slampan i mig tänkte väl att det är närmare till sängen då. 😉
Det var mysigt och han var faktiskt rätt härlig. Vi började prata lite snusk och det ena ledde till det andra. Tror det som slutligen gjorde att vi klädde av oss nakna var när vi skulle mäta och se vem som hade störst batong. (polis-referens).

Det hettade till men jag fick inte ut så mycket av upplevelsen. Kändes väldigt opersonligt och mekaniskt. Efteråt frågade han mig om han skulle beställa en taxi till mig vilket gjorde att det kändes ännu mer fräckt.

Typ lite fin iaf så det var väl okej att man fick känna sig lite utnyttjad?
IMG_2003