Nu har jag friskförklarat mig :P

Nu jäklar är det bara full fart framåt, inga ursäkter längre! Tyvär är det alltid svårt att ladda om när man inte längre har något fast mål, har varit krasslig eller har tappat mycket. Detta fick jag erfara idag när jag på kvällskvisten tog mig iväg till ett alldeles överfullt friskis. Det är så synd när man till slut tar sig iväg och lokalerna är så fulla med folk att man knappt KAN få något gjort… Den här veckan får jag helt enkelt klämma och känna lite på vikterna och prova pulshöjningar så gott som går, nästa vecka är det träningsprogram som gäller.

Fram tills dess blir det bra mat och en tripp till Kristinehamn för att komma på fötter igen. En liten tröst är ju i allafall att man redan ser skillnad på ljuset ute! Den här våren ska bli den bästa någonsin 🙂

bilden är från den senaste plåtningen med Super-Ola, men jag måste säga att det var i november, mycket har hänt sedan dess 😛

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.