Mina första pengar i företaget

Jag är ju sedan 6 år tillbaka utbildad massör vilket jag körde hårt på till en början innan jag började plugga. Även fast man bara masserat väldigt sporadiskt under studietiden har tanken på att öka funnits hela tiden. Strax innan nyår registrerade jag återigen ett företag och kunderna har återigen börjat höra av sig. Riktigt skoj när de första slantarna kommer in till sitt egna företag, lite vuxenpoäng 😛 Så är det någon där ute som har väldiga besvär så är det bara att höra av sig. Jag kör enligt måttot ”smärta skall med smärta förgås” så det är inga sköna behandingar jag utför, men desto mer använbara och nyttiga.

På träningsfronten har jag börjat smyga igång så sakterliga igen, nu har alla typer av pass provats på och från och med nästa vecka är det totalt full sprutt, ihop med lite bättre mat…. Förbannade fikabröd!!!

Om 1,5 månad är det också dags att avsluta exjobbet, kan vara bäst på länge! Bara att se till att plocka någon rest också så är det sommarlov… Eller ska man våga chansa på sitt livs första semester?!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.