”Jag är för trött för att träna”

Slog hål på det påståendet igår! Höll på att säcka ihop totalt efter en intensiv dag med exjobb och en ny ekonomikurs på kvällen. Det går verkligen bara man vill, resultatet blev ungefär detsamma, även fast man blev betydligt tröttare än vanligt när man kom hem 😛 Alltså kan man inte ens skylla på att man är trött längre, eller ja, sömnig rättare sagt. Är man sliten i kroppen är det bättre med bra mat ocg vila.

Nu börjar exjobbet äntligen gå framåt så man kommer igång bättre med träningen, har varken haft tid med det eller bloggandet! Hoppas på att få lite flyt nu framöver så Ska även uppdatera hemsidan lite också, rensa bland bilder och så, men det är ju det här med tiden igen…

Har ju tyvärr inte så mycket nytt att rapportera då dagarna bara spenderas i köket hemma skrivandes på det där jäkla arbetet! Vi planerar att redovisa det i mars vilket känns såååå skönt. Kanske dags för arbetslivet snart?!

Har kommit ut lite nya bilder på facebooksidan, in och kika lite vet ja! www.facebook.com/PetJons
Här är ett exempel på en nygammal bild, ha dä! 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.