Jodå, jag lever!

Även fast det kanske inte verkar så 😛 Vet inte om man kanske ska be om ursäkt eller så för att man inte skrivit, det är ju några som frågat varför jag inte skriver längre. Saken är den helt enkelt att jag åkte på ett bakslag med examensarbetet så jag tappade motivationen till det mesta… Tanken var att exjobbet skulle redovsas den 8:e april men när det skickades in till företagets handledare och universitetets ämnesgranskare blev svaren HELT skilda. 

Handledaren var jättenöjd för att vi hade löst problemet vi fått av dem, men med tillägget att vi hade lite onödigt mycket teori vilket inte är så konstigt eftersom universitetets intressen är skiljt från arbetsmarknadens. Däremot svaret från ämnesgranskaren var att vi inte hade någon teori som bar upp uppsatsen!!! Helt plötsligt var sex månaders jobb åt helvete och det var bara att kassera stora delar av det. Nu blev istället ämnesgranskaren projektbeställare och sedan dess har ALL tid gått åt till att försöka ändra och lägga till saker som ämnesgranskaren vill ha, men inte vi eller handledaren från företaget. Med helt ny inriktning på arbetet hoppades vi nu istället på att kunna redovisa innan sommaren men vår ämnesgranskare flyttar hela tiden målet och kommer med nya tankar och funderingar för varje möte vi har så det sket sig helt enkelt innan sommaren. Det var alltså en halv årslön missad på grund av olika viljor, känns sådär. 

De här bakslagen har alltså gjort att jag inte haft tid och lust med någontng egentligen, bara varit allmänt tjurig och grinig. Allt annat utöver plugget har blivit väldigt lidande av detta tyvärr, har inte kunna umgås med kompisar, tränat eller haft lust med att sköta kosten. Alltså en rejäl dipp!! Därför har det heller inte hänt något speciellt under tiden som är värt att tas upp, mest tjurighet. Men nu har jag börjat acceptera läget, har varit på några intressanta jobbintervjuer, träningen flyter på och jag har även fotat lite i helgen. Bilder kommer självklart så fort man får dem. Så om någon har lust att peppa lite extra, både gällande träning och annat så är det väldigt välkommmet 😛

Okej, världens tråkigaste inlägg, men var tvungen att förklara läget lite, från och med nu blir det lite mer alldagliga inlägg. Här är en bts-bild som Ola tjuvtog med sin telefon i ett ombyte i helgens fotografering. Nu kör vi så det ryker igen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.