Att komma in i rutiner

Det har gått segt på sista tiden med det mesta måste jag tyvärr säga, har inte haft tid att uppdatera här. Visserligen har det inte hänt något speciellt, lever ju ett väldigt enformigt liv just nu. Bara exjobb hemma och med lite tur ett och annat träningspass. MEN….
Så fort jag började se slutet på vissa saker, började söka lite ”riktiga” jobb och få in lite andra tankebanor släppte det på alla fronter! Helt plötsligt är träingen en del av den dagliga rutinen, det ska helt enkelt bara göras, vad som helst, lite fysisk ansträngning helt enkelt. Så fort något blir en rutin så är det ju inget märkvärdigt längre. Det har kommit en hel del persoer med stort massagebehov så jag har fått jobba i mitt företag en hel del och har fått massor med bra kritik, sommaren har kommit och vips mådde jag bättre fysiskt, det flöt på bättre med skolan och helt plötsligt känns det som att man är tillbaka på banan igen. 

Nu gäller det bara att få saker och ting gjorda, skaffa sig ett jobb så man håller sig flytande och planera lite för vad man ska hitta på framöver. Det där jag skrev med att träningen flyter på, ett bevis syns på bilden. Visserligen är det perrsonligt rekord på ETT pass men tänk om man kunde hålla ungefär samma tempo jämt!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.