Glädjespridare och energislukare

Man ska skita totalt i den ena och bara se till att umgås med den andra sorten. Jag som varit lite nere och tjurig under våren har varit i kontakt med alldeles för många energislukare. De tar kraft från en utan att ens göra något, är man då redan lite nere behöver man kunna lägga energin på något vettigt istället för att bara få den dränerad av dåligt folk. 
Glädjespridare däremot, de där man inte nödvändigtvis behöver ha daglig kontakt med, men som vid varje tillfälle man hörs eller ses ger såååå mycket tillbaka. Vips kan man få helt ny gnista på alla fronter tack vare dessa. Visserligen är det självklart, men man ska banne mig inte lägga tid på sådana som bara tar energi, det är det inte värt! Ska bara försöka leva efter det själv framöver 😛

En av glädjespridarna jag återigen haft kontakt med de senaste veckorna är den superduktiga fotografen Ola Gäverth som verkligen fått mig på fötter igen. Vi har fotat två gånger på väldigt kort tid och det är kanonkul varje gång! Bilden här nere är från en av de senaste gångerna med honom. Tack för allt stöd och skoj Ola!

Sedan har jag fått frågor om hur jag kan vräka iväg mer än 2200 kcal på ETT träningspass. För det första var det personligt rekord just då så jag var bara tvungen att visa att det går! Sedan körde jag verkligen skiten ur mig så det var verkligen ett bra pass. Annars brukar mina förbränningspass ligga på omkring 1500-1800 kcal beroende på intensitet. De här passen brukar jag köra (5 min rodd, 5 min löpning, 10 min crosstrainer) X 3 varv. Alltså 60 minuters effektiv tid att flåsa på sedan följt av korrigerande magövingar för att kroppen ska funka bättre. Då jäklar blir det åka av i förbränningsmotorn, totalt dränerad på energi 😀

Ha dä!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.