-12 till sommaren!

Nej, nu jäklar är det dags att sparka igång träningen igen, och även bloggandet lite grand.Tänkte först ha ett mål i våras där jag skulle ner 10 pannor till valborg, men efter en segdragen förkylning och lite väl mycket “välmående” kommer målet istället vara -12 pannor till min 30-årsdag,  dvs 8:e juni.


Sådär, då var man igång igen då… För att sammanfatta uppehållet här så kan man väl säga att det riktiga livet just börjat 😛 I höstas avslutade jag mitt exjobb på utbildningen, fick anställning måndagen efter plus att man numer äger boendet. Där ligger det stora problemet till skrivuppehållet, vi har renoverat lägenheten HELA hösten och vintern!!! Kommer säkerligen dyka upp lite bilder från arbetet framöver.


På grund av renoveringen har träningen blivit rejält lidande och nu är det alltså dags att sparka igång på allvar. Upplägget kommer vara lite som förut fast med några annorlunda delmål framöver. Slutmålet håller jag på ett bra tag tills man ser om det funkar, men som första delmål blir att delta i “toughest” i Umeå den 17:e maj. Hoppas både på att bli av med en massa dödvikt samt att få igång fysiken rejält tills dess då det kan vara det absolut jobbigaste jag någonsin gett mig in på.
En liten motivationsbild kommer här nere, har jag sett ut så för 1,5 år sedan kan jag se ut så igen, fast förhoppningsvis inom en snarare framtid än 1,5 år från nu 😛
Nu kör vi så det ryker!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.