Får be om ursäkt för mitt förra inlägg…

Jag skiter ju fullständigt i vad som står på vågen egentligen. Däremot när brallorna inte längre passar och man drar fram några gamla tält ur garderoben man önskar var slängda sedan länge, och upptäcker att de är de enda byxor man kan ha, DÅ har det gått för långt! Därför ställde jag mig på vågen bara för att få en hint om vad jag har framför mig… Kilona som samlats på hög är verkligen inga träningskilon utan bara latmaskkilon som jag inte alls har någon nytta av. Däför kan ett bra delmål vara att bli av med den onödiga dödvikten, dvs ca 12 kg för tillfället. Skulle jag samtidigt bygga lite muskelmassa kanske vågen slutar på -10 kg men det skiter jag i så länge favvisjeansen lyckas komma längre upp än precis ovanför knäna.


Helgen var annars kanon, tränade styrka både freddag, lördag och söndag så jag tar det lite lugnt och läker idag istället. Träning bryter bara ner, det är vila och bra mat som bygger upp, inget annat! Sedan ska man väl inte vila för mycket, som många gör 😛
Men i allafall tycker jag folk ska skita fullständigt i vad som står på vågen, så länge de inte är kamportare och MÅSTE klara en gräns. Funktion och styrka är fasen så mycket mer värt en sketen siffra som inte säger någonting alls.
Ett toalettbesök och träningspass så är det ett par kilon borta på en gång, men inte passar mina förra brallor för det! Bilden är från 2012, det är 4 månader mellan bilderna, har man gjort det förut kan man göra det igen.

Over and out!Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.