Hälseneinflammation :(

Det är därför det inte det inte blivit så mycket skrivande sedan sist. Såklart att det händer så fort man börjar känna lite resultat på konditionspassen… MYCKET frustrerande när det framför allt är kondition och seghet jag tänkte köra i början för att komma igång. Det är en liten ömmande knöl mitt på hälsenan jag måste se till att bli av med så fort som möjligt. Då får jag helt enkelt rikta in mig enbart på styrketräning till senan läkt helt. Visserligen funkar det ju att köra superset för pulsens skull, men det är löpningen jag verkligen vill förbättra!

Har ju ett mål med löpningen men mer om träningsmålen i ett senare inlääg.
För att få lite hjälp på traven gick jag och fick akupunktur förra fredagen. 10 nålar i varje vad blev det och de blir möra som filéer dagen efter 😛 Till er som inte provat nålar och har diverse problem med spända muskler tycker jag verkligen att det är värt att prova. Det gör faktiskt inte ont, men det kan kännas väldigt konstigt och ganska obehagligt!

Bad naprapaten föreviga ögonblicket, det ser ganska illa ut, men det är det värt.


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.