..lchf matlista

Har idag ätit

Frukost: 2 stekta ägg och ett halvt paket stekt bacon. Kaffe med vispgrädde i!

Lunch: en sallad på tomater, isbergssallad,gurka och riven ost och vatten

Mellanmål: 1 kokt ägg med lite majonäs

Middag: biffar och broccoli med en fet sås och mjölk

Kvällsmat: 2 finechrisp med brio ost och vatten

Lchf

.hej på er har haft fullt upp med jobb och mycket annat och har nu bestämt mig för att gå ner i vikt, vill så gärna gå ner runt 5-7 kg då skulle jag vara riktigt nöjd. Väger 60,2kg idag och är för tog för mycket för mig känns det som så nu håller jag på med LCHF får inte äta nått bröd, pasta, ris och potatis och absolut inget socker som godis och fikabröd! Jag som älskar just fikabröd…men ska ge det ett tag går jag inte ner något i vikt då över går jag till det vanliga igen

Blondin i en vecka….

. Har varit blond i en vecka och det räckte.. Är inte alls jag att vara så ljus.. Visst det var fint men jag kände inte igen mig själv så jag slängde i en svart toningen idag… Känns bättre men kommer kännas ännu bättre när håret växt ut lite.. Fattar inte vad jag tänkte när jag klippte det så kort bara hände! Men mitt hår växer rätt fort så om ett halv år så är det nog en bit på vägen då kanske det blir en förlängning i stället.. 🙂 får se!!!! Trevlig kväll.

Hello

Hej har inte skrivit på ett litet tag har haft fullt upp och så var vi på semester i Bulgarien. Det var härligt att komma bort från denna lilla håla jag bor i:) hoppas ni alla har det bra!!!!!