Skräck för nålar

Det jag ofta får höra när jag fråga om den inte vill bli blodgivare så får jag ofta höra att jag har skräck för nålar. Men när jag tänker på mig själv så har jag haft sån fobi för nålar. Det beror på när jag var liten så skulle jag sy några cm på foten och läkaren gav mig tre sprutor men det räckte inte så han Lagade såret ändå fast det gjorde fruktansvärt ont. Han brydde sig inte. jag skrek så mycket. Det är de som har gjort jag hatar nålar. Som när dom skulle sy så tog det 30 min innan läkaren fick bedöva mig för jag är så rädd. Men nu när jag lämnar blod så är jag mer tuff. Jag klarar av det men är inte riktigt av med min fobi än men jag jobbar på det. Så om jag klarar så klarar du.

Sluta röka

Som ni alla vet så har jag på onsdag varit rökfri i 7 veckor. Men det som har hjälpt mig mest är en e cigarett. Det känns precis som att röka vanlig cigg förutom det stinkande doften. Sen så är det billigare. För typ 380 kr fick jag starter kit med två flaskor vätskor. Och dom har räckt 4 veckor för mig och vad kostar cigaretter i samma mängd vätska så blir det över tusen. För en flaska motsvarar 10 packet cigaretter och varje flaska kostar 49. Så man sparar väldigt mycket. Det är inte pengar man sparar utan hälsa. Det ända som är negativt i e cigarett är nikotin men det kan man ta bort när man kan det. Så jag är väldigt nöjd.

IMG_0105.JPG

RIP

Kära sylvi du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Hoppas du har det bra i himmelen. Tänker på dig varje dag.
Med andra ord ta vara på dom som lever krama dom,varje dag för en tråkig dag kommer du inte kunna krama din mor far eller släkting. Idag tänker jag på er som har gått bort.

Något bra

Det har hänt så mycket i det privata som har varit dåligt så jag började röka i våras men nu vill jag sluta för jag mår dåsigare men det är ju så svårt. Men jag har köpt en bra sak som gör att jag inte köper cigaretter och det är en e cigg. Det rekommenderar jag starkt att ni köper. Ni kan röka vart ni vill slipper gå ut i kalla vintern. Sen så är det bara nikotin eller om ni vill köpa utan som ni får i er. Ni slipper det cancer framkallade ämnen i cigaretter. Jag är så nöjd.

Att ta körkort

Snart är det 4 år sen jag fick mitt körkort men mins hur jag fick det. Jag började med att gå kursen på bilskola som man måste. När jag blev godkänd så började jag köra på en bilskola. Körde ca 6 gånger när jag var köar så körde jag hemma. Men jag klarade inte av att köra med Manuel. Det blev för svårt för mig. Så jag började köra automat. Det gjorde att jag kunde satsa på teorin. Men när det väl var dags för uppkörning och prov så klarade jag teorin men inte uppkörningen. Det var en sak som jag blev lärd som var fel. Så jag körde väl up två gånger till kuggade på dom med ena gången för jag hade varit sjukt dagen innan och den andra var för jag körde för sakta på ett ställe. Men sen så skulle jag boka i Avesta och där letade jag automat bil men det var svårt så jag hittade en bilskola som kunde hjälpa mig men då var jag tvungen att vara där i en vecka och det gjorde jag. Det var det värt för när jag skulle köra up så var jag så nervös att jag skulle kugga men när vi var klar så säger han det var väl ingen inget fel på din körning. När han hade skrivit godkänt så ville jag bara ut och skrika. Men jag grät av lycka. Det är en härlig känsla. Så jag rekommenderar er att köra på en bilskola och gå teori kurs.

Jag kan inte låta bli

Det har blivit så mycket skriverier om Pippi att det är så diskriminerande att säga negerkung eller att leka kines. Jag kan förstå att det kan kännas fel att säga så. Men det finns annat som är ännu värre och det är när folk säger jävlar CP barm eller damp. Det här är ju ett funktionshinder och det kan man inte rå för att man har men det reagerar ingen på att folk säger. Eller när folk säger bögjävel eller jävla lebb. Det är ju också diskriminerande. Vart är det här samhället på väg. Varför är det ok att bli kallad för något om sin sexualitet eller diagnos men hudfärg ska man inte nämna något om?

Fråga mig

Vill ni fråga mig något och ha svar live så får ni gärna bli ett fan på http://www.younow.com/talkingsara. Har jag mer än 10 fan i kväll så kör jag en live chat.