Kryssning-Ladies night

Förra torsdagen drog jag, min måne och en utav mina bästa vänner på Ladies night på Silja. Va en helt ok show där min måne blev indragen. Bäst var barnens idoler Panetoz. Glömde ta autografer till dom så får ta och fixa de helt enkelt!

Vi drack och åt heeeeela resan haha. Dagen efter va seg och man väntade bara på att få komma hem.IMG_1458 IMG_1492IMG_1522 IMG_1523

Ansiktsbehandling

I torsdags var jag och gjorde en ansiktsbehandling hos http://victoriasakademin.com

Man kände sig så ren och fin efteråt, det känns som att dom dammsugar ditt ansikte bort från orenheter.

Här kan ni läsa om själva behandlingen jag gjorde:

Om hydropeeling
HydraFacial i är ett genombrott inom estetisk teknik.
HydraFacial är den nyaste och mest avancerade icke-invasiva tekniken inom hudföryngring. Den är enda hydradermabrasion-utrustningen som – i en och samma behandling – rengör, peelar samt tillför fukt och skyddande antioxidanter.

Detta bidrar till att ge en vacker och klar hudton utan att irritera. Behandlingen är mycket effektiv för att vitalisera och är unikt fuktgivande för huden. HydraFacial använder speciella behandlingsessenser, som på ett milt sätt möjliggör stark dermabrasion.
Vilka resultat kan förväntas?
– Förminskar fina linjer
– Förbättrar fet och acnebenägen hy
– Mindre uttalade porer
– Ger lyster och jämnare hudton
– Återställer fuktbalans och elasticitet
– Reduktion av hyperpigmenteringar. Melasma/solfläckar.

Den har bevisats kliniskt att HydraFacialbehandlingar förbättrar små rynkor, igensatta och förstorade porer, fet eller akne-benägen hud och hyperpigmentering. Behandlingarna leder alltså till en betydande försköning av huden.

Diamond eller Ultrasound peeling för ännu starkare peeling samt applisering av vitaminserum med oxidentspary.

IMG_1439 IMG_1440

Drottningholms slott

Igår följde jag med Adrian och hans klass på utflykt. Vi åkte till Drottningholms slott, tyvärr fick dom inte träffa Kungen… Det var det han sett mest fram emot så han va inte jätte nöjd.

Däremot fick dom se vaktavlösning och det var ju rätt så coolt med vapen!

Vi hade med oss mat och tog en picknick, sen fick alla barn springa och leka.

Jag beundrar lärare, hur orkar dom varje dag?! Jag va totalt slutefter denna dag haha! IMG_1401 IMG_1402 IMG_1403

Cup och vänner

IMG_1354I helgen hade Adrian cup, där va vi och hejade på. Vi har även hunnit ha några utav hans vänner hemma. Och det blev lite mera fotboll.

Vi försökte lära Loli kurragömma men det va inte så lätt för henne att förstå, haha!

Snart blir det träning för Addi och sen hem och äntligen chilla!IMG_1389IMG_1390

Att stå upp för ditt barn

IMG_1343Den som blir förtryckt kommer till slut till en punkt där hen har att välja på att gå under eller att ta upp striden. Och eftersom inget finns att förlora är det lika bra att välja det senare.
Vi är där nu.
Vi är föräldrar till Barn i Utsatt miljö. Många av oss har sett våra barn tappa lusten av en skola som vägrar dem stöd och gör dem till problemet. Vi är en naturkraft, därför att vi drivs av kärlek till våra barn.

Vi har valet att se på våra barn gå under eller resa oss upp ur vårt enskilda och förtvivlade snyftande tillsammans. Tillsammans blir vi starka. Vi måste våga säga; Det är nog nu.

Som ni vet valde vi det senare. Vi är oövervinneliga eftersom vi kämpar på liv och död för våra barn. Vi är våra barns superhjältar.

Sanningen är att vi i Sverige har givit ansvaret och förtroendet att skolorna ska följa lagen till förälderarna och barnen.

När skolan inte följer lagen som säger att varje barn ska Känna sig trygg på skolan, vilket många barn inte gör, då ska föräldern anmäla till skolinspektionen. Om föräldern orkar och vågar, efter att ha att ha haft många samtal med skola och ledning där allt bemöts som en lögn och barnet är påhittig.

En anmälan till Skolinspektionen gör ju inte direkt relationen med skolan till ett cocktailparty och den som drabbas är barnet. Barnet sitter i en utsatt position, oavsett om du anmäler eller inte.

Det skrämmande är att du måste ha så stark bevisning som videoband där du kan visa upp denna kränkande behandling för att kunna sätta dit dom. Det är även svårare att komma åt en barnskötare än en legitimerad lärare då de just kan bli av med sin legitimation.

Mitt råd: Ta upp problemet, lyssnar dom inte eller att ingenting händer så gör ni en anmälan till skolinspektionen. Viktigaste utav allt är att man måste våga prata med varandra, man är sällan ensam.

Ge inte upp och fortsätt strida för dina barns säkerhet!

Ge aldrig upp

Jag ger aldrig upp och önskar fler orkade som jag.

När man tror att jag gjort allt jag kunnat så har jag oftast några ess i ärmen, så inte förrän mitt sista kort är lagt så är det över… och du, jag är envis! VÄLDIGT envis!!

Japp detta är till dig min hemlige läsare 🙂

Gymnastikavslutning

Juli hade sin gymnastikuppvisning förra helgen, dör var farmor, mormor, morfar, jag och Loli! Hon var så duktig så.

Nästa termin kan hon äntligen börja i en mer avancerad grupp, nästa helg ska vi gå kika på vad hon helst vill göra.

Annars har jag hängt en del på Addis träningar. Kul att få komma dit efter min vinterdvala Hahaha.

Ett kapitel klart men nu kommer nästa skott, se upp!!!IMG_1284 IMG_1302 IMG_1304

Super

Då har vi firar påsken och Julis sista födelsedag. Vi slog ihop två smällar i en med månens släkt.

En del påskägg blev det, närmare 8 st vardera Hahaha… mamma blev glad, en massa chocolate!

Börjat på mitt nya jobb nu och så har jag bara vart! Känner mig så sjukt trött på sistone…

Hunnit med ett biobesök med Juli också, vi såg Vaviana. En riktigt bra film.

Orkade med en lunch med bästa Karro idag, satt i solen och myste och gnällde över dittan och dattan!IMG_1224 IMG_1227 IMG_1230 IMG_1236 IMG_1238 IMG_1243 IMG_1254 IMG_1255 IMG_1259 IMG_1261

Birthday

Så har jag blivit ännu ett år visare. Fick en fin tröja, armband (som ni ser på bilden), skor och en drös med skumpa. Och super super fina blommor utav min måne.

Igår firade vi detta med vänner och god mat. Va så super trevligt! Tack till alla.

Drog på bio idag och såg FF8, så himla bra film! Åhhh vad bra den var…

Ska sova strax då jag ska fixa en massa imorgon igen.IMG_1168 IMG_1169 IMG_1170 IMG_1173

IMG_1215

Exploria center

I Söndags fick Juli ha sin födelsedagsfest med sina vänner. Vi valde att fira detta på Exploria Center i Fittja. En helt otrolig lekpark inomhus. Stort och fräscht, dessutom så hade vi turen att inte ha så många barn där just denna dag så det var hur skönt som helst!

Jätte fina djur och tusentals rutschkanor. Man kunde även spela på chokladhjul, vilket vi gjorde men tyvärr vann vi inget!

Helt klart värt att ta en titt till Exploria till ert nästa kalas. Ett unikt ställe. IMG_1142 IMG_1143 IMG_1144 IMG_1145 IMG_1146