Jag slutar blogga 

Hej vänner! 

Nu är det dags att avsluta detta med bloggande. Det är ett beslut som känns jättebra för jag har helt enkelt tappat lusten. 

Visst, det kan hända att jag börjar någon gång igen men just nu så nöjer jag mig med att ”gästa ” i andras bloggar, skriva krönikor och Instagram. 

Vill man följa mig så håller jag mest till 

på Instagram: PTcamilla 

Snapchat: ptblogcamilla 
Våren 2016 är värt att följa, minst sagt. 

Tack finest för att jag har fått busa här. Jag har haft jätte kul. 
  

Släpp ner axlarna och andas…

Det finns så mycket som stressar oss idag. Pengar, tid, mat, kärlek, vikt, karriär, sex, vänskap, prestige, kärlek, längtan, frihet, utseende och träning. 

Om vi bara når 100% av det där så kan vi slappna av sen. Det lovar vi oss själva. Bara lite till, några droppar blod, svett och tårar. Bara l i t e till. 

  

Att vara envis utan mål är som att skjuta sig själv i foten. Det fungerar att gå, det är bara väldigt jobbigt att ta sig fram. 

Mitt jobb kommer aldrig att innehålla visionen om att ”hålla ut” ”no pain no gain” och allt det där. Det är nämligen svindumt att pressa sig mer i vardagen än det vi redan blir tvingade att göra. För mig är träning och en schysst kosthållning endast till för att skapa styrka och självkänsla. Oavsett mål. 

Hemligheten är att oavsett om du vill springa maraton, stå på en body buildingscen, va med i OS eller losa lite vikt så kommer du längst med en positiv attityd. Det finns ingen som kan övertyga mig om annat där. 

Det är därför jag läser till mental tränare, i huvudet sitter VDn som styr företaget – DIG. Är det en ledare eller en överstressad chef som styr dig? 

  
Släpp ner axlarna och ta ett djup andetag. Är du där du vill vara? 

Mår bra, mår bra, mår bra, mår bra.

Ett djupt andetag, in genom näsan och ut genom munnen. Tre sådana andetag brukar lösa de mesta kniviga situationer eller känsla.

Det finns ett ordspråk som jag älskar: Believe It, Be It.

Ibland är det så himla enkelt. Vet HUR du vill va och va det. Testa en gång.

IMG_2906.JPG

 

Känner mig jävligt grym 

Har plöjt en och en halv säsong på en serie. Planerat awesome återhämtning i tid på vårterminen. Har till och med kört in vissa helger som okontaktbar . 

Jupp, jag har det under kontroll. 

   
   

Min nyårskrönika. Rätt, lätt och hjärtskärande.

Tänkte skriva en sådan där djup och rivande nyårskrönika som formar rynkor i pannan och kanske en tår på kinden men insåg ganska snabbt att detta inte alls är hur jag vill minnas 2015. För visst har det varit många dagar gråtande i riktigt jobbig och sänkande vanmakt. Av många olika anledningar men vet ni? Det är klart nu. Det löser sig.

Istället kommer jag med 2015 i bagaget gå in i 2016 med MER kunskap, MER ork och MER ork. Varför? Jo, för 2015 rockade fett även om det var jobbigt.

Jag har rest, sett Dreambody växa, lekt, jobbat, fått hänga med de bästa jag vet (barnen) i livet och lärt mig så otroligt mycket att jag känner mig som en uppslagsbok i känslor. Det har varit ett fantastiskt år!

Det blir ingen lång resumé av 2015 för det är bakom nu. I stället går jag in i 2016 mer nyfiken och ny än någonsin. Jag befinner mig just nu i en situation där jag lite vacklande ska lära mig hur man ska bete sig. Har aldrig som vuxen varit i detta läge men precis som allt annat så lär jag mig. För nya erfarenheter betyder nya möjligheter och ett liv är bara fattigt om man inte våga lever det.

Man är det man väljer. Glöm aldrig det.

Nu rockar vi 2016!

10933766_10204695740171649_5707688581018385912_n

Hälsosam mat, träning och plan. Mmmm, jag är hemma.

Med en kropp som vill ha det ena och en hjärna som vill ha det andra så är julveckan ett test med några bakslag. Ja, jag vet, jag borde gå och kolla upp detta men har verkligen försökt och får tillsvar att jag ska anpassa kosten efter vad jag mår bra utav. Så nu blir det fisk, skaldjur, grönsaker och frukt som huvudsaklig föda. Inte mig emot, jag gillar det.

Idag gjorde jag ett gäng matlådor med en räklåda gjord av ägg, mjölk och räkor. Massor av ägg. Blomkålsmos och en ljuvlig sallad med fetaost. Denna mat jag gör gör susen med kroppar ( har testat den på andra också alltså). Jag gillar som sagt en vardag och planer och risalamaltan var god men gav en sur eftersmak.

I två dagar har jag rivit av a la Camilla-träning och mat som är perfekt för både ut och insida. I´m back.

Att leva hälsosamt är alltid enklare och skönare än ett ohälsosamt leverne.

1464053_10201577620140597_2141439314_n

Med en kärlek till kroppen 

Om man lägger om sitt liv för att man gillar (älskar) sin kropp så kommer man alltid att få bättre resultat än om man gör det för att man hatar sin kropp. 

Andras förutfattade meningar kan ibland irritera mig. De förutfattade meningarna alltså, inte människor. Jag vill visa att det GÅR att få önskade förändringar utan att pina sig eller må dåligt. Jag äter inte endast sallad, jag kan ligga i soffan en hel dag. Jag gör fel och är mänsklig. Jag orkar inte alltid träna och har inga skuldkänslor när jag inte tränar. Det är okej. Det är så det är. 

Jag önskar att det blev mer vanligt att börja träna eller lägga om sina levnadsvanor för att man bryr sig om sig själv. Inte utseende eller vikt som fokus. 

Mina resultat jag har och får nu kommer av kärlek. Vad kan jag göra för min kropp, hur kan jag skapa de bästa förutsättningarna? Hur gör jag den glad och skapar lycka?