Med en kärlek till kroppen 

Om man lägger om sitt liv för att man gillar (älskar) sin kropp så kommer man alltid att få bättre resultat än om man gör det för att man hatar sin kropp. 

Andras förutfattade meningar kan ibland irritera mig. De förutfattade meningarna alltså, inte människor. Jag vill visa att det GÅR att få önskade förändringar utan att pina sig eller må dåligt. Jag äter inte endast sallad, jag kan ligga i soffan en hel dag. Jag gör fel och är mänsklig. Jag orkar inte alltid träna och har inga skuldkänslor när jag inte tränar. Det är okej. Det är så det är. 

Jag önskar att det blev mer vanligt att börja träna eller lägga om sina levnadsvanor för att man bryr sig om sig själv. Inte utseende eller vikt som fokus. 

Mina resultat jag har och får nu kommer av kärlek. Vad kan jag göra för min kropp, hur kan jag skapa de bästa förutsättningarna? Hur gör jag den glad och skapar lycka? 

   
 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.