Hälsosam mat, träning och plan. Mmmm, jag är hemma.

Med en kropp som vill ha det ena och en hjärna som vill ha det andra så är julveckan ett test med några bakslag. Ja, jag vet, jag borde gå och kolla upp detta men har verkligen försökt och får tillsvar att jag ska anpassa kosten efter vad jag mår bra utav. Så nu blir det fisk, skaldjur, grönsaker och frukt som huvudsaklig föda. Inte mig emot, jag gillar det.

Idag gjorde jag ett gäng matlådor med en räklåda gjord av ägg, mjölk och räkor. Massor av ägg. Blomkålsmos och en ljuvlig sallad med fetaost. Denna mat jag gör gör susen med kroppar ( har testat den på andra också alltså). Jag gillar som sagt en vardag och planer och risalamaltan var god men gav en sur eftersmak.

I två dagar har jag rivit av a la Camilla-träning och mat som är perfekt för både ut och insida. I´m back.

Att leva hälsosamt är alltid enklare och skönare än ett ohälsosamt leverne.

1464053_10201577620140597_2141439314_n

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.