Släpp ner axlarna och andas…

Det finns så mycket som stressar oss idag. Pengar, tid, mat, kärlek, vikt, karriär, sex, vänskap, prestige, kärlek, längtan, frihet, utseende och träning. 

Om vi bara når 100% av det där så kan vi slappna av sen. Det lovar vi oss själva. Bara lite till, några droppar blod, svett och tårar. Bara l i t e till. 

  

Att vara envis utan mål är som att skjuta sig själv i foten. Det fungerar att gå, det är bara väldigt jobbigt att ta sig fram. 

Mitt jobb kommer aldrig att innehålla visionen om att ”hålla ut” ”no pain no gain” och allt det där. Det är nämligen svindumt att pressa sig mer i vardagen än det vi redan blir tvingade att göra. För mig är träning och en schysst kosthållning endast till för att skapa styrka och självkänsla. Oavsett mål. 

Hemligheten är att oavsett om du vill springa maraton, stå på en body buildingscen, va med i OS eller losa lite vikt så kommer du längst med en positiv attityd. Det finns ingen som kan övertyga mig om annat där. 

Det är därför jag läser till mental tränare, i huvudet sitter VDn som styr företaget – DIG. Är det en ledare eller en överstressad chef som styr dig? 

  
Släpp ner axlarna och ta ett djup andetag. Är du där du vill vara? 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.