Entreprenörer – SKIWEEK 2017

Posted in Fitness

Hej mina härliga läsare  🙂 

För er som har missat det så hänger jag i Åre från tors-sön denna vecka.

Entrepreneur Skiweek anordnas för 6:e året i rad och är Sveriges största entreprenörsskidresa som samlar ca 80 energisprutor runt brasan och i backen! Ett unikt tillfälle att träffa medlemmar och nya vänner, kombinera Sveriges bästa backar med ny kunskap för att växa i ditt företagande, delta på teambuilding och seminarier, göra affärer och dela erfarenheter. En långhelg fylld av kunskap, 

Jag är här tillsammans med Adam Tell, grundaren och ägaren utav tränings klädmärket Dcore.

Nedan kan ni se en del utav hur schemat inför helgen ser ut, Jag fick faktiskt stora äran att inleda detta event med att prata om hur viktigt det är att vara vältränad för att orka prestera på topp varje dag! Så kul att föreläsa om hälsa, välmående och hur man håller en aktiv livsstil trots att livet kommer i mellan  🙂 och att få livspusslet på plats..

Skiweek 2017 a5 program_final (dragen)

Entrepreneur  Skiweek arrangeras av Företagarna och Young Entrepreneurs of Sweden. 

Ni kommer få se ett gäng med härliga bilder uppe från backarna i Åre också förstås i ett senare inlägg, min skidåkning är inte direkt i världsklass om man säger så.. haha. Men men, skamden som ger sig!

”Man måste gå innan man kan börja springa”

Hörs sen då.

Se upp i backen 3… hål i nacken!

-PEACE OUT-

/Staffan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.