Lunch på Gärdet

Posted in Okategoriserade

Hej på er

Vad tycker ni om denna tallrik?  🙂 En tallrik fylld med kärlek och energi. Käkade lunch med Sanna & Pontus igår. Innan vi käkade så körde vi också ett träningspass ihop. Blev ett benpass med inslag utav några set axlar också. Både Sanna och Pontus hade ordenligt med träningsverk från ett tidigare benpass i helgen. Därav bröt vi in med lite ”bonus” axlar..!

Fick även möjlighet att testa produkterna från Rehband som kom med bud till mig förra veckan. Hade nästan glömt hur skönt det är att träna med knew support.

P1019443

P1019447

P1019452

Restaurangen vi käkade på efter träningen heter Creme Stockholm och ligger på Sandhamnsgatan på Gärdet. Är ni i krokarna och är hungriga så kan jag varmt rekommendera ett besök hos dem. Supergod mat, trevlig personal och mycket bra service.

-PEACE OUT-

/Staffan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.