Anlita mig som PT

ATT ANLITA MIG SOM PT

En personlig tränares viktigaste uppgifter att med sin kompetens guida, vägleda, inspirera, motivera och röja undan eventuella hinder som finns för att du ska uppnå dina mål.

Personlig träning riktar sig till alla människor oavsett om du bara vill komma igång med träningen, har ett specifikt prestationsmål, vill gå ner i vikt, öka i vikt, springa ett lopp, bli starkare och piggare eller bara hålla dig aktiv för att bibehålla ett hälsosamt liv!

För mig är det viktigt att skapa något hållbart. Hitta en träningsform som passar just dig och som du ser glädje i! Som personlig tränare ger jag dig motivation och inspiration genom att lära dig nya övningar och visa dig nya träningsformer, samt ger dig en förståelse för hur kroppen fungerar, du kommer lära dig mycket under resans gång!

Att träna med mig ska vara utvecklande, varierande och självklart ansträngande. Jag vill att du ska känna dig inspirerad och trygg, men samtidigt ha drivkraften att kunna köra slut på dig själv.

PB200007

Mina bästa träningstips

– Bestäm dig för hur mycket du vill träna
– Uppskatta hur mycket du kan träna
– Skaffa dig rutiner
– Prioritera det du är dålig på
– Glöm inte att andas
– Börja gå innan du kan springa
– Det finns inga genvägar

Råd till dig som vill komma igång med träningen

– Sätt inte för höga krav på dig själv
– Träna det som du tycker är roligt
– Hitta de tider som passar din träning bäst
– Sätt upp smarta mål
– Se till att äta ordentligt
– Ta hjälp av en personlig tränare om du känner dig osäker
– Först rörelse, sedan belastning

Personlig träning är populärare än någonsin. Från att ha varit en lyxig förmån för kändisar, har det blivit allt vanligare att anlita en personlig tränare för att hitta formen.

Man behöver inte vara känd för att få individuell träning. Nej, det spelar ingen roll vem du är, vad du har för mål eller i vilken fysisk form du är. Under det senaste decenniet har personlig träning ökat enormt i popularitet och blivit tillgänglig för de allra flesta. Idag väljer flera tusen svenskar att ta hjälp av en personlig tränare för att komma i form och få hjälp med sin träning.

PB200009

En personlig tränare hjälper dig att lyckas med din träning. Denna träning är individanpassad och utgår från den enskilda kundens behov och önskemål. Du tränar ensam med din personliga tränare – på tider som passar dig och utifrån ett personligt anpassat träningsprogram.

Just den individuella aspekten gör att du kan förvänta dig snabba resultat av träningen. En PT kan på ett unikt sätt ta hänsyn till alla dina personliga faktorer, som ålder, kön, konditionsnivå, träningsbakgrund, matvanor, livssituation, kroppssammansättning, sömnvanor, eventuella skador och dagsform, när din träning ska läggas upp. Detta är någonting som vanliga gym- och gruppträningsinstruktörer inte har möjlighet att ta reda på för varje enskild träningsdeltagare.

Många personer upplever att de lättare finner motivation till träning tillsammans med en PT. Träningen blir mer meningsfull och ger en mer konkret bild av vad man vill uppnå. Dessutom får man en ökad förståelse kring olika träningsprinciper och hur den egna kroppen svarar på olika träningsupplägg och på varierande belastning och intensitet. Det är få personer som på egen hand har de kunskaper som krävs för att lägga upp ett effektivt träningsprogram.

Innan du träffar din PT för första gången:

Fundera på vad det är du vill ha ut av träningen. Vad är det som fått dig att välja personlig träning? Vad vill du uppnå? Om du redan själv har en tydlig bild av vad det är du vill, kommer du att få ut mer av varje PT-tillfälle.

PB200040

Att träna ska vara något glädjefyllt oavsett vilken typ av träning du ska genomföra eller vad för typ mål du har.  Hälsa är inte bara att bränna kalorier och äta bladspenat – Hälsa är något större!

Det bästa med att jobba som PT är att få följa människor på deras resa till förändring, oavsett vilket mål klienten i fråga har. Kunna ha möjligheten att påverka andra människors tillvaro till det bättre och få folk att förstå att träning ska vara roligt. Det ska vara en del av din vardag, en livsstil efter dina förutsättningar. Hittar man inte glädjen i träningen kommer även resultaten att utebli!

Kom ihåg att skratta också är en träningsform!

Om du är intresserad av att utvecklas i din träning så tveka inte att kontakta mig. Du når mig lättast via min mail. 

Skicka din ansökan till ptstaffan@gmail.com och märk det ”Personlig träning”

-PEACE OUT-

/Staffan

2 Kommentarer

 1. Alexandra säger:

  Hej, Staffan!

  Är det möjligt att använda dig om online-PT?

  Ha det så bra!
  Vänligaste hälsningar

  1. ptstaffan säger:

   Hej Alexandra.

   Ja absolut.
   Lättast är om du skickar iväg ett mail till mig och märker det med ”intresserad av PT-Online”
   Min mailadress är ptstaffan@gmail.com

   Med vänliga hälsningar,

   Staffan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.