GET IT TOGETHER

Har den här vackra utsikten till sidan om mig. Skogen är tvärläskig när det är mörkt, men så vackert och fridfullt när snön lagt sig över träden och täckt marken som ett fluffigt täcke. Så fridfullt på somrarna. Perfect getaway. Kom bara hit med Jamie. Behöver lugn och ro. Jag är trött på negativ energi. Trött på att må dåligt. Trött på att känna mig som ett skämt. Trött på att gråta floder. Jag behöver helas. Mitt psyke behöver repereras. Min själ behöver hitta tillbaka hem. Min kropp behöver frid. Mitt hjärta behöver läkas. Jag behöver börja om. Jag är trött på att existera mer än vad jag lever. Jag vill inte förstöras mer än vad jag redan gjort. Ska be till Gud för lösningar. För styrka. För mod. Lägga alla mina frågor, oro och rädsla i hans händer och låta honom vägleda mig. Låta honom bära mig genom dessa svåra tider. Efter mörkret kommer ljuset. Jag ska suga åt mig alla ord jag säger till er. Jag är fantastisk. Jag är stark. Jag modig. Jag är speciell. Jag är vacker. Jag är tillräcklig. Jag är inte perfekt. Jag har mina djupa sprickor, men det är min plikt att limma  ihop dem, innan jag tillåter mig själv att gå sönder helt. Jag är värd lycka, kärlek, och peace at mind.
Get it together
You want to heal your body
You have to heal your heart
Whatsoever you sow you will reap
Get it together
The choice is yours
No matter what it is
To choose life is to choose to forgive

ABOUT LAST NIGHT

Godmorgon! Har äntligen fått mobilen tillbaka. Hade en bra alla hjärtans dag igår. Åt god middag entrecote, god sås osv. Hade kul med barnen. Adriano så skev. Han hängde en julkula på min stortå och ba Håll benet upp! Du är en julgran. Jag ba Åkej wierdo. Och varenda gång jag kallade honom wierdo, vek han sig av skratt och bad mig kalla honom det igen. Satt i soffan med barnen, kollade på tv och plötsligt gick en propp i lägenheten så allt stängdes av i hela lägenheten. Jag vågade inte testa röra elskåpet. Så vi satt i mörkret. Dodo under täcket. Tätt intill. Jamie somna i mina armar och Aaliyah skitkonstig unge. She got balls. Aldrig varit gladare och gjorde squats skrattandes i mörkret. Men så var det tydligen skitenkelt att bara slå på strömmen igen. Så vi satt i mörkret typ fyrtio min i onödan. Men det var ändå mysigt. För hade fått ett fint ljus. Änglaljus. Typ guldiga blad som snurrade i takt till ljusens låga. Så såg ut som en lite ljusare fläkt i taket och tänkte tack Gud mer på änglar än demoner. Jag är så rädd av mig som människa, men konstigt nog, runt mina barn, känner jag mig trygg och modig. Hade jag suttit ensam hade jag tänkt the ring skulle krypa ner från skorstenen och ba Hola look at me Im yo valentine now. Kanske hade blivit brenda SCARY movie scene när hon håller the rings panna och hon bara sparkar sina ben skitfult i luften. Men tvek. Hade typ sprungit genom fönstret trots att vi bor på bottenvåningen. Vi åt iallafall goda glass med sprinkles på. Barnen somnade ganska snabbt för engångs skull. Kollade på sons of anarchy. Andra gången jag varvar serien. Den är så tung. Åt chips och mintmarabou. Vaknade upp runt två och mådde skitdåligt. Spydde FLODER. Helt skakig, svettig och äcklad. Hade inte druckit alkohol, så tänkte magsjuka eller bara så vakna upp allmänt ÄCKLAD för någon sjuk anledning, maten kanske, men mår bra idag. Beri kom över på dagen igår och vi hade det bra. Barnen lät oss faktiskt prataaaaa med varandra. Tränade ganska hårt igen. Märkte det kanske inte var sååå smart att göra armhävningar för nu har jag ont i smalbenet igen (där jag stuka foten). Tog min första promenad sen till stenåldern igår med Jamie till barnmorskan. Och gick som en pensionär. Men gjorde ej så ont iallafall. Fick höra Jamie är tidig med stå upp och röra sig med stöd. That’s My boy. Vägde nästan tio kg. El tjockis bebis <3

VALENTINES DAY

[

Jag vet inte hur många gånger jag spolat tillbaka och tryckt om den här videon. SÅ JÄVLA SÖT! Jag dör. Jag vill ha en sån liten, tjock, skrynklig, hårig bebis <3 Älskar att han äter rosen också. Han ba FUCK LOVE THAT’S WHY! IM A HEARTBREAKER. So Imma destroy this romantic shit and eat your heart out. Idag är det alla hjärtans dag. Så jag hoppas ni förstår hur uppskattade, speciella, älskade och fantastiska ni är, även om andra är snåla på visa det. Ni har fler beundrare än ni anar. Beundrar er som orkar med mig och min blogg som trogna söta soldater. Tänk alla som är förälskade i er i smyg. Som tänker på er dag och natt, men som inte vågar säga det.Underskatta aldrig andras känslor och er intryck på andra. Den här söta hunden i videon ovanför vet tex inte hur mycket jag avgudar och vill ha den här lilla sötnosen. He doesn’t know myyyy name (Singing A Alicia keys song).

Min låt till hunden.

Bjuder på flera år gammal bild. Datorn niii veeet.

Nej, men ta den här dagen med en nypa salt. En helt vanlig torsdag. Jag ska till barnmorskan Hhalv elva med Jamie. Så tidigt på morgonen är inte kärlek. Men skitsamma. Bara försök vara lite extra snälla idag. Och även om ni inte får ringen som ni hoppats av pojkvänner eller whatever, så försök känn er lättade, för en ring på fingret sätter liiiiiite en förbannelse på kärleken. Det är en fin etikett, men det ögar kärleken på något sätt. INTE FÖR ALLA SÅKLART. så ni som tänkt fria, do it. Livet är för kort för inte ge the ring to yooooo precious (Gollum röst. Svär. Hatar sagan om ringen. Blir bajsnödig bara jag tänker på filmen, men han är ändå skitsöt.)

Idag ska jag vara extra kärleksfull mot mina kiddos. För dessa tre äger hela mitt hjärta och det om någonting är TRUE LOVE. Kärlek utan utgångsdatum. Villkorslöskärlek. De kan spy på mig, kleta sitt snor på mig, låta mig tvätta deras bajs i marathon, driva mig til vansinne, peta mig i ögat, väcka mig när jag sover som skönast, förstöra mina öron med sitt skrik, tvinga mig vara deras toffel, betjänt, whatever. Kommer aldrig älska dem mindre. Och hur misslyckad jag än ibland känner mig som mamma, kommer de alltid hylla mig som mamma till skyarna. Att höra jag är beautiful, en rätt mamma, från Adriano dagligen, är den finaste och renaste kärleksförklaringen någonsin. Han var så skön i förrgår. Hade satt på mindfulness music på tvn, lagt mig på täcket på golvet, bett Adriano göra samma. Lugna oss. Han tappade tålamodet ganska snabbt, vände sig om till mig och sa ”Mamma det här är den tråkigaste låten i världen.”  Tröttnade strax därpå också. Va ska man göra? Men tips på googla det när ni känner er som mest stressade, arga och ångestfyllda. Gör under i jobbiga lägen.

Ha en fin dag sweeties <3

BILDBOMB FROM THE PAST & SHIT

Och så gick ipaden sönder som jag använde för sociala medier. Därför bjuder jag på en gammal bild från datorn. Datorn har inget huvud. Skojar inte. Har kopplat tagentbordet till tvn vid hdmi kabeln. Jag är som AIDS för teknologi. Allt tekniskt typ dör i mina händer. Vissa har otur i kärlek. Andra i spel. Andra i livet. Jag har otur med teknologi, cash och att känna mig normal. Igår var en tvärjobbig dag. Typisk mitt liv. Skrev i inlägget nedan ”Jag älskar att sätta in linserna och se Jamies bedårande ansikte. BLABLA osv på morgonen. Så gick den enda linsen jag skulle sätta i SÖNDER. Så jag var bokstavligen blind hela dagen.

Har massa gamla bilder här på datorn, så tänkte bjuda på a trip down memorly laneee

   

Shit vad tiden flyger. Undrar hur många fanns med från START. Började blogga 2009, men vissa bloggar togs bort. Men började blogga på nouw DÅ nattstad som Queenpsykos 2012. Innan gick jag under smeknamnet Greendiamant. Haha fiiiiin svengelska. Mina vänner och syster mobba sönder mig med GREENGIANT. Den var för pinsam den bloggen. Men hade ändå vart kul att läsa vilket psykfall jag verkligen var. Skrev om mina galna utekvällar osv. Bjöd på pinsamma bilder.

   

SAKNAR MITT LJUSA HÅR. Tycker fan jag passar bäst sååå. Mina gröna ögon syns tydigare i mörkt men ser brunare och fräschare ut i ljusbrunt tycker jag. Älskar ändå min naturliga hårfärg. Brunt med guldaktiga slingor. Behöver inte ens färga. Solen kommer göra sitt, så snart är jag ljusbrunett igen. Mörkt passar till vintern. Barnen beter sig som gremlins och jamie har smetat ut puck på golvet. ÅNGEST. Såå nu ska jag börja städa. Om någon känner sig gullig, vill bli STARSTRUCKED av Queenpsykos in real life och vill skänka/sälja en gammal billig iphone eller samsung (Alltid varit teamiphone, men börjar hålla med om att samsung faktiskt är bättre) men bir nöjd med vad som. Wanna make Jesus or God HAPPY? Help the poor and hit me up på facebook. Haha dör. Solen skiner, så jag är glad än så längeeee and I can see again. Kommer aldrig underskatta mina linser igen.