GOALS


Hade tid med Jamie igår hos mödravården. Det var soligt, så vi gick dit. Så varmt. Blev brun på väg dit. Satte oss i väntehallen. Ingen där. La mobilen på bordet. Självutlösare. Posade diskret. HAHA, tänkte ”Wah, hoppas ingen kommer.” Vi alla tar selfies. Mer vanligt än ovanligt. Ändå tycker jag det är sååå awkward att ta kort på sig själv ute bland folk. HAHA typ egenkär mupp. Visste inte vilken som blev bättre. Men känns som pinnen i rumpan släppte här. 

Shriiimp väger 4500 g! Min barnmorska visade mig kurvan skrattandes och sa ”Här är den vanliga kurvan bebisarna ska följa i viktuppgång och här är Jamies. Växa kan bebisar aldrig göra för mycket!” HAHA, istället stod hans 90 grader rakt, istället som en båge åt sidan. Han har gått upp bra i vikt på typ en och en halv vecka <3 Sen vägde jag mig. Inte på bebisvågen. HAHA, typ lägger mig naken, ”tvär lång” med utstickande ben. Näää. Jag har gått ner nio kg. Nästan tio kg på tre veckor. Kändes motiverande att se. Gör mycket att röra sig. Jag vill nå mitt livs finaste form. Börja träna. Få magrutor som aldrig förr. Stor, fast rumpa. Starka armar. Jag ska börja tävla i fitness. HAHA Aa fast nae. Typ helt orange, ådrig och flippad. Nejmeen.

 Mitt mål är att bli fit. Man mår så bra utav endorfiner. Jag saknar dopamin. Har brist på det. Det är därför jag lider utav panikångest. Och jag kom ihåg när jag började träna hemma, några månader efter att ha fött Adriano, mådde jag sååå bra. Kunde vara huuuur trött som helst på kvällarna men höll fast vid att göra träningsövningar varenda kväll. Åhhhh. Jag läste att om man tränar för snabbt efter en förlossning kan ens hoohaa vändes in och ut. Tydligen betyder det framfall. HAHA panik. Men jag är inte säker på att det gäller om man gjort kejsarsnitt. Orka riskera det. Får googla och se.

Nicoleta, Aaliyah och Panda igår ❤️
Vi fixade Adrianos rum igår medan han sov hos mamma. Han fick en tv och lite annat roligt av sin gudmor och min mamma köpte en madrass till Adrianos säng för Panda åt upp den. HAHA. Hur fint vi än gjorde det med att ställa upo leksaker och rensa i hans låda , är han ändåååå i vardagsrummet och leker. Barn asså. LAUGH YOUR ASS OFF

Funkar juuu inte att ladda upp bilder. Försökt sedan igår. Men hade typ världens roligaste dag. Så mycket skratt. Pratade med min bästavän i telefon. Berättade om att det var en mamma som födde sin bebis ombord på ett flygplan och bebisen fick gratis resor hela sitt liv. Det var någon indisk flygbolag typ. Läste om det för några dagar sedan. Sedan kom vi in på när typ GT eller GP gjorde ett April skämt med att skriva att nu skulle man få föda på tunnelbanor eller spårvagn om man nu önskade det. 

Vi inbillade oss iallafall att min bästa vän skulle föda på en spårvagn. Hon skulle få värkar och plötsligt skulle ett gäng kontrollanter komma in, omringa henne och säga ”Du kommer få böter om du föder.” Så inbillade vi oss att hon skulle skrika ”Men va?! Jag kan inte hjälpa att jag föder.” Så skulle den bittra kontrollantjäveln svara ”Ahmen DET HÄR borde du ha tänkt på skulle hända! Du borde för fan ha planerat att köpa en extra biljett till ditt spädbarn!”

HAHAH och istället för att bebisen skulle få gratis resor hela sitt liv, skulle bebisen få betala spårvagnsböter hela sitt liv. Herregud. Vad det krampade i magen på oss. Vi bara byggde på den här sjuka tanken ännu mer och GRÄT av skratt. Såå kul. Min bästis är verkligen lika störd som mig och har lika vild fantasi. Blir aldrig någonsin tråkigt när vi snackar i telefon. Vi får sån grov skrattanfall alltid att vi skrattar som åsnor. 

Min tjejkompis Nicoleta kom sen. Den roliga energin bara fortsatte. Vi stack till Ica för att handla blöjor åt Aaliyah och Jamie. Nicoleta pekade på en pudel och utbrast ”Åh vilken söt pudel!” HAHA. Jag ba ”Men kom fram då och fråga om du får klappa hans jävla pudel.” HAHA vi inbillade oss att hon skulle gå fram helt aggressivt och försöka rycka hans pudel ifrån honom. Vi står och skrattar ihjäl oss för vi ser den här sjuka scenariot framför oss. Plötsligt bär han upp sin hund och går. HAHA jag ba ”Wah! Tänk om han hörde och trodde du skulle göra det på riktigt”. Så inbillade vi oss att han skulle ta kort på Nicoleta och ho skulle efterlysas på Facebook ”Vet någon vem den här sjuka jäveln är? Dela gärna!” 

Väl inne i affären blev jag hungrig. Fastnade vid Ölkorv ställningen. Såg att det stod ”En Ölkorv för tio kr.” Jag älskar Ölkorv. Brukar kosta typ 40 för en. Helt plötsligt säger jag det jag tänker ”Åh en Ölkorv för tio kr. Är vi i paradiset eller?” HAHAHA så går någon förbi och ger värsta sneblicken. Nicoleta och jag bara kollade på varandra och dog av skratt. Insåg då hur det lät så sliskigt och FEL. Som om vi hade tänkt göra någonting med ölkorven. HAHAH så kul. Åh, vi var på så bra humör igår. 

Men nu till det roligaste. Nicoleta berättade att hon bokat tid för vaxa benen på salong. Vi snackade om hur pinsamt det hade varit att bli vaxad av en kille. HAHA,  jag inbillade mig hon skulle få en gammal gubbe som skulle vaxa henne. Men inte vilken gubbe som helst. Utan han störda mannen från Human Centipide. Typ hans karriär på Hollywood är över efter hans sjuka film och han börjat jobba på en random svensk salong. HAHA, psykos. Vi började prata om hur man mår efter operation. Man är ju dåsig och borta efter morfinen.  Så man har en kateter. Nicoleta såg dubbelt och frågade läkaren om ”dem” var tvillingar. Det var en läkare. HAHA. Sedan förklarade han att han skulle ta ut hennes kateter. Och hon ba ”Va? Jag har ingen!” Hon var så borta att hon förstod inte att hon hade en.  Helt plötsligt drar den här mannen ut hennes kateter HAHAHA och hon skriker ”JAG KISSADE NER MIG!” HAHA fatta, vilken awkward mardröm. Den där obehagliga känslan och en MAN som drar ur den. Panik. Åh, jag grät av skratt. Händer bara henne så sjuka händelser. Vi hade såååå roligt igår. Hoppas idag också blir en bra dag.

LÄSARFRÅGA – VÅGAR KILLAR DEJTA TJEJER SOM SER BÄTTRE UT ÄN DEM?

Hej Alexandra!! Hoppas att allt är bra med dig!!Älskar hur du skriver om dina vardagar för att man får verkligen bilderna när man läser dem i hjärnan hahaha. ❤Hur som helst Alexandra. Om en kille har dåligt självförtroende vågar han träffa en tjej som ser bättre ut än honom? Eller hur blir det? Jag har aldrig förstått mig på killar. När de får chansen att träffa en fin bra tjej så dissar dem henne. Eller blir de påverkade av deras vänner? Om jag hade varit en kille och fick en fin bra tjej skumle jag hoppa av glädje… men nu när det kommer till killar hur tänker dem? Tänker dem typ …. hon ser bättre ut än mig , varför valde hon just mig?


Hej sötis! Killar är faktiskt människor. Precis som oss tjejer. Believe it or not. Det är klart att de också tänker som oss. Kanske inte med motsatsleken. ”Näää jag är inte sur”, när man egentligen tänker ”Jag vill koka din hjärna, skära av din tong och köra in två gafflar i dina ögon. Så arg är jag på dig.” Men annars jaaa.  Många tänker faktiskt längre än bara with the D. En osäker kille är som en osäker tjej. Oftast bara lite mer tillbakadragen och blygare, om att prata om hur han känner. Han kan tycka det är pinsamt att berätta hur han tänker såklart. Ingen vill egentligen sänka sig själv för att höja någon annan. Då uppstår oönskad luft hos den andra att h*n är störst, bäst och vackrast. Sen om man själv tror att man inte är bra nog för den andra. Hur ska man då kunna övertyga personen att man är det? Alla vet att det typ är avtändande när någon man dejtar säger saker som ”Åhh jag är så ful. Jag är för ful för dig.” Men det är vanligare och mer normalare att tänka så. 

Det är läskigt att vara med någon som är eftertraktad. Någon som ser ut som en Gud som många vill ha. Tror sånt, får många, oavsett kön, att backa. När någon behandlas som en kändis, vill man inte konkurrera typ med andra, känna sig som en i mängden eller out of the person’s leauge. Jag vet att förr, var jag med killar som var mer charmiga, än överdrivet snygga. Personer som inte är FÖR snygga känns mer äkta, mänskliga och roliga. Aint always true. MEN man tänker automatiskt att för snygga människor lättare kan vara otrogna eller lämna en för någon annan. Killar tänker såhär med, om de anser en tjej är för fin eller för bra för honom. De kan bli nervösa runt en för snygg tjej och inte våga satsa om de verkar som hon är lätt kapabel intill att krossa hans hjärta. 

Vissa gillar att ha mer kontroll och vara personen som är minst kär. Flashback till en How I met your mother avsnitt. Då Marshall och Lily pratade om att det alltid finns en partner i förhållandet som har strävat för att få den bästa den kan hitta, medan den andra däremot valde någon att nöja sig med. Det känns tryggast för många att vara den som nöjer sig. Låter hemskt. Men INGEN vill vara den som är mer osäker, svartsjuk och klängig. Och anser man att någon verkligen är FÖR BRA för en, beter man sig pinsamt med tanke på att man är den som verkar mer rädd över att förlora personen. Mår man inte bra med sig själv, kan många tänka ”Varför valde h*n mig?” Så har man inte självförtroende och egenvärde, äter det upp en i ett förhållande. Därför vågar inte många alltid gå efter sin ”drömkärlek”, pga rädslan att bli helt förstörd om det nu skulle sluta dåligt.

Vänner påverkar mer än vad man tror med. Precis som tjejer kan säga skit som ”Lita inte på honom. Han är en player. Han sårade min sysslings grannes, bästa vän”, kan killar säga ”Hon har för mycket luft. Skit i henne. Hon är hoe” eller ”Men åh mannen. Hon kommer säkert tvinga med dig på museem när vi bestämt att göra någonting kul tillsammans.” HAHAH typ ha på sig varsin midjeväska och matcha med kläderna. Åhh. HAHA, typ ha på sig varsin basker. Dör. Nej men omgivning påverkar mer än vad man tror med. Men vill en kille verkligen, verkligen ha en och känner ”Hon är den rätta”, Då låter han inte någon komma i vägen och påverka hans val. 

MUNDIAREE 

Min morgon är räddad. Hittade matlagningsgrädde i kylen till kaffet. Kan inte dricka, bara vanligt med mjölk, efter graviditeten. Smakar låda. Min konstiga craving lever vidare. Wah, blev väckt klockan FYRA först. Och jag var såååå trött att jag ville dö. Sov så djupt när Adriano väckte mig och grät att han hade ont i benen. Kan det vara växtvärk han kände? Jag slutade säkert växa när jag gick i trean. Så kort som jag är idag. HAHA. Minns inte känslan. Eller så kanske det var kramp. Men då hade han säkert skrikit ihjäl sig. Minns första gången jag fick kramp. Holy shmoly. Vi var i en lägenhet i Malmö med min pappa och jag väckte alla skrikandes med ”HELP MEEE! My Toes are broken!” HAHA knas. Tårna bara hängde. Berättat det typ fem gånger känns det som. Alltid lika roligt. Ni ba näää asså let it Go.

Idag skiner solen. Vi får se hur länge det varar. Shit.  Iförrgår. Ösregn sol ösregn sol. Med två min mellanrum typ. Shiwan ba ”Vädret har ju dina humörsvängningar Alex.”
Aaliyah ba ”Mhhhhhm if you don’t KNOW what it’s like to be a woman. I suggest you to shut that big hole in your god damn face.” 

HAHAHAHA 


Adriano gav henne en blomma. Hon dödade stämningen med att bita av den. Så otacksam. Sadist typ


Vi gick och handlade. Adrianos MUN till kassörskan. Han ba ”Jag och pappa åt inshekter imorse. Inshekter så snälla.  Jag ba ”Asså han kallar räkor för insekter..” HAHA han börja babbla på om Shiwans powerking beroende. ”Pappa har powerking hemma heeela tiden. Men vi har ingen glass. Men vi har köttfärsås och Junior och Gucci hemma..” 

– Jahaaa. Har ni yoghurt hemma?

HAHaHAH jag ba 

”Nä asså.. Han sa Junior och Gucci. De är våra hundar..”

Hon ba ”Åhh han är perfekt att rappa med.”

HAHA riktig mundiarré. Precis som sin pappa ❤️ Men jag var också så social när jag var liten. Sen flyttade jag till Sverige och Sverige gjorde mig typ ..  awkward. 

Adriano brukar alltid hälsa på cyklister när han åker traktor. Han får psykbryt när vissa torra svenskar inte hälsar tillbaka. 

”WRAAAH varför han inte säger hej??!” 

”Åh älskling. Han hörde inte.” HAHA.


Sedan följde vi med Adriano till jobbet. HAHA typ orphan. Ser ut som en treåring men är 40. Vi är nära med ägaren till affären haha. Han fick gå bakom disken och hälsa på hunden. 

HAHAH han ba take your crazy child outta here


Jag frågade Adriano om han var en gubbe som jobbade i affären. 

Han vände sig till ägaren och ba ”Jag är arga gobben. NEJ. Jag är söta gobben.” 

Sen vände han sig till mig och ba 

”Mamma lämna mig inte.”

HAHAH dog av skratt ❤️


Så glad av att äta vattenmelon. Happy the Grudge boy. Beri kom på besök. Har inte träffar henne sedan stenåldern för hon har börjat jobba natt. Kul att ha henne här. Kvällen blev lite bättre innan läggdags <3

Har barnmorska besök med Jamie idag. Ska bli kul att se hur mycket han väger nu med dubbelhaka och allt❤️

PAYBACK TIME


Har en klump i magen. Ångest som spökar. Känns lite typ som jag är gravid igen. Haha LUGNA, har inte gjort någonting. Men blir hungrig typ heeeela tiden och fått små söta psykbryt från och till. Fast det hade säkert du med fått om din unge psykade din hjärna till gröt om och om igen med onödiga utbrott (som tex att du stängde micron)  och sedan kom fram till dig, särade sina buttcheeks och ba ”Åååh titta baaaaajs!”, samtidigt som ungen sprang ifrån och ba ”WRAAAH nej jag ska iiiiinte duschaaaaaa!” Medan du bär på ungen och ungen typ sparkar din mage, höger och vänster. Flygande ben och armar. Så tillsammans ser ni ut som en flippad bläckfisk som stampar i hallen. Och du är kort också så din unge är typ mer än halva dig. Det Och du vill ju inte skrubba bort bajs med handen. Men du gör det för du älskar ditt barn. Men ändå är det din unge som skriker NOOO! Det är väl klart jag ska få bli irriterad egentligen och få drunkna i ångest. HAHA, men nu tog alla tre en tupplur. Fick andrum. Men kommer ångra det ikväll när alla somnar sent haha. But a mamas gotta do what a mamas gotta do. Nu är jag glad iallafall. Kul att ge igen med att väcka dem.

Förtvivlade gobben ❤️ HAHA


Nyvaken tant Berit ❤️


Shriiiiiimp ❤️