LÄSARFRÅGA – BLEV KÄR I EN ANNAN TROTS ATT JAG VAR FÖRLOVAD

Hej fin finaste Alex! ❤️ Nu var det 2 år sedan jag bad om råd senast och guuuud vad du har hjälpt mig igenom mycket! Tack ❤Så nu till mitt dilemma.. (Varning för lång detaljerad text) Jag har haft kontakt med en kille de senaste 8 månaderna, de började med fb lite då o då tillslut tog han mitt nummer o vi började smsa o snacka på kvällarna. Jag började fastna lite smått, o han började tjata om att ses. Men problemet var att.. Jag var förlovad. Min fästman gav mig ingen uppmärksamhet alls.. Han hade en typiskt blatte mentalitet med att jag ska städa laga mat osv hemma samtidigt som jag jobbade natt. Behövde min sömn på dagarna men han såg de som att jag inte gör ngt hemma.. Det började bli tröttsamt o han andra killen som vi kan kalla A gav mig den uppmärksamheten jag behövde.

 Han visste inte om att jag var förlovad o bodde ihop med honom. Men han sa alltid de ngt som tynger dig men jag vet inte vad det är, han försökte få fram det så ofta o jag grät så ofta. Han tröstade mig, de kunde gå veckor o jag sket i honom o hans samtal o sms men endå krigade han för mig trots att vi inte hade träffats, han fick reda på att han känner min bror jättebra för dom suttit inne tsm o trots att hans vänner sa skit i henne de kan bli problem me hennes bror så fortsatte han kriga för mig.Månaderna gick o han började bli förstörd av att jag inte träffade honom men jag vågade verkligen inte riskera något samtidigt som min bror inte visste om något heller om A. Han hade en gammal dom som han var tvungen o sitta på 40 dagar men han krigade med frivården om att få fotboja för att kunna snacka med mig o de fick han. Så många gånger jag lovade den killen o träffa honom men sket i honom varje gång o endå krigade han. 

Iaf han fick sin boja i samtidigt som det så separerades jag o min fästman. De kändes bra, för det var inte rätt för mig o jag visste att jag ville vara med A. Vi kommer från samma land o allt o de underlättar saken så mycket mer också. Iaf trots att jag hade sepererats så hade jag inte magen att träffa honom. Jag var för nervös o för rädd att tänk så tycker han inte om mig o jag förlorar den starka kontakten vi har? Jag blev mer orädd för varje dag o började kommentera hans bilder osv, han svarade med en kärleksfull kommentar tbx trots massa tjejer på fb så jag tänkte att det var lugnt mellan oss. 

Men dagen efter skriver en tjej till mig o skickar screenshot på hennes och A konversation där han skrivit typ att han vill träffa henne osånt o tjejen bor i Stockholm o vi bor i Gbg. Jag började få psykos o blev tvär ledsen men endå kände jag att jag inte kan snacka så mkt med tanke på att jag bakom hans rygg var förlovad och han fortfarande inte vet ngt om det.. Men jag flippade endå över på honom o han fick panik, han mådde såååå dåligt över de o tog bort alla tjejer ifrån sin fb o hans kusin började ringa mig o förklara att de en tjej dom jiddrat me osv men jag e inte så naiv o tro på det. 

Jag vände mig till min bror o berättade för honom att jag snackar med en vän till honom som han suttit med o att de pågått ett tag o förklarade det med tjejen o allt. Han sa till mig lyssna du har jiddrat mkt me killen o fått han tro att du lekt me han plus när man sitter på boja de enda man har är internet så de kan hända att av rastlöshet man skriver med folk men de behöver inte betyda ngt. Så jag valde o förlåta honom.Dagen efter hade jag arbetsintervju i närheten utav där han bor o han visste om det, tänkte han har endå boja så han kan inte gå ut för han har ingen fri tid på vardagarna. Gissa vem som ringer mig o ber mig kolla bakom mig efter jag lämnat min intervju? A!! Hahaha jag fick panik!! 

Att killen lyckats ljuga ihop en historia till frivården för att catcha mig sådär asså de va helt sjukt.. Blev så obekväm o blyg men de släppte efter att han kramade om mig tvär länge, han tjata om att jag skulle me han hem o chilla me han o jag gjorde de, fick träffa hans syster o bror som fått veta vi snackar. Hans mamma vet också om mig men är för blyg för att träffa henne än haha.. Iaf jag sov över hos honom o vi hade sååå passionerad sex asså Gaaahhh aldrig varit me om ngt liknande, älskade allt med honom. Hade inte haft sex på ett halvår innan dess alltså inte ens när jag var med min fästman fatta då lixom..4-5 dagar gick o jag gick till honom varje dag o sov över där, var den lyckligaste på jorden. O sen kom dagen då hans boja åkte av.. 

Han blev en helt annan person.. En undvikare, helt konstig o kall. O jag förstod där att han börjat röka o ta tram igen, jag tog de så personligt o började överanslysera att han inte ville ha ngt me mig o göra mer, jag tjatade om att få träffa honom i flera dagar han sa ja men sedan sket i att svara. Jag började känna igen mig för jag gjorde samma mot honom. De kändes som jag förlorade en del utav mig, de kändes så läskigt o jag är bra på att ge upp lätt i såna situationer ifall jag inte ser ngt intresse från hans sida. Åkte till vårt utsiktställe o bad han möta mig där, han kom efter en timme o jag vänta i kylan o han bor 5 min därifrån men när jag såg honom så var kylan inget för mig, hans närhet gjorde mig varm. De blev akward tystnad o sen berätta han för mig, att han tagit tram o rökt de senaste dagarna, o att han blir velig då. Att han börjat jaga snabba pengar igen, o jag ba stod där o tänkte va fan ska jag göra nu? 

Jag dör för killen, vill ha han som pappan till mina barn, han är en förstört själ o han försöker fixa sig me snabba pengar o snapchata med skabbiga brudar när jag finns här med en öppen famn. Jag valde o ta risken o sa till honom att jag skiter i om han håller på me de skitet för jag kan inte tvinga honom sluta, de inte rättvist o ist finnas där för honom sålänge han är med mig o träffar mig, vi pratade igenom mkt o sedan åkte jag hem. Samma sak hände igen, han undvek samtal o sms men såg hans snapchat poäng gå upp o fattade att han snapar me andra. Där pallade jag inte mer o sa till han att de tar på mitt psyke de påverkar skolan o jobbet kan inte koncentrera mig när han beter sig så mot mig o med sitt ner tramade snack sa han du överdriver o massa sånt o de säger aldrig när han e i normalt skick. 

Gav han ett ultimatum antingen träffar du mig idag o pratar om de eller så skiter vi i allt, jag sa senast midnatt annars hejdå o vid 23:30 han ba dla Yani mitt hjärta på kurdiska, dla de har hänt en grej snuten är efter oss o massa skit o jag ba tänkte asså orkar inte mer me detta beteendet, men tillslut vid 3 på natten kom han till mig, de va lite tystnad i början när vi la oss i sängen men sen höll han om mig o jag ba sluta undvika mig osånt o han lovade. vi hade sex o jag var tvär nöjd över natten/morgonen o allt kändes bra när han åkte hem men de finns en liten osäkerhet i mig hela tiden sedan bojan åkte av o han ändrade sitt beteende, jag stöööör mig på hans snapchat o vem fan e dom tjejerna han snapar med ens? Han nämnde typ flera gånger om tjejer som velat ha han osånt under natten när han va hos mig o de som han vill ha en reaktion från mig, men endå vet jag att dom här tjejerna träffar han inte, de inget mer än snapchat men de stör mig endå. 

Vill inte va för på heller me massa saker nu i början, är redan på honom me hans beteende o undvikande så va tkr du att jag ska göra? Att acceptera att han börjat med kriminalitet o tram igen o stå vid hans sida när jag vet att han behöver mig? Jag vet att de kmr ta på mitt psyke o de kmr va nätter jag kmr va så orolig o tänka vart e han va gör han, o när vi tjafsade via tel om hans undvikande o att Jah inte pallar mer så sa han har du glömt hur jag kriga för dig i 6 månader trots att du sket i mig? O där tänkte jag, han stack inte, så vem är jag som ska sticka när han behöver mig som mest trots hans undvikar beteende? Asså hjäääälp vet inte va jag ska göra????

Hej sweetie! Det känns som du har väldigt lätt för att bli kär. Du verkar få för dig nästan att varenda kille du träffar, är den rätta. Av vad jag får för intryck utav dig är att du målar upp värsta höga förhoppningarna. Du kastar dig in med huvudet före in i nya relationer. När du väl släpper muren, går du all in. Du verkar väldigt intensiv utav dig som person. Du känner mycket. Dina egna känslor blir för mycket ibland för dig och för andra runt om dig. Du verkar själv vela mycket egentligen. Men du gillar inte när andra velar. Det känns som du undanhåller ganska mycket, men förväntar bara ärlighet och lojalitet tillbaka. Du behöver spänning. Bli bekräftad. Du gillar idén utav att killar krigar för dig, men blir bara riktigt kär om han visar sig vara komplicerad och svår att vinna över. 

Från början var du förlovad. Han du blivit kär i vet inte om det. Så man kan säga att du började med första fulingen. Karma vill nu psyka dig tillbaka med att du inte är den enda för honom, precis som han inte var den enda för dig först. Nu stirrar du dig blint på hans Snapchat poäng och är rädd över att han har tröttnat på dig. Det här brukar hända dig. Killen är romantisk ett tag, men när du väl visar din enorma kärlek får du sakta men säkert höra på dåliga ursäkter och känna på en kall hand. Du träffar killar som verkar för bra för att vara sanna och sedan visar dem sig vara det. Romanser med killar som dessa är heta, men de slutar oftast kyliga. 

Du har ingen skyldighet att vänta ut hans drogmissbruk och kriminalitet för han var intresserad utav dig och inte gav upp snabbt. Du är aldrig skyldig en kille lojalitet om han inte kan gå all in själv för dig. Fråga dig själv varför ska du ännu en gång utsätta dig för någon som redan börjat välja bort dig? En kille som verkligen bryr sig, låter inte en tjej han gillar mycket, stå ensam i kylan i väntan på honom i en hel timma, när han bor några minuter ifrån. Om han är mer intresserad utav droger, snabba pengar, och ett farligt liv kommer du inte få en fairytale med honom. Försök inte för mycket. Det blir inte bättre. Tänk på dig själv. Tänk på vad du behöver. Vad du mår bra utav och vilket kärleksliv som gynnar dig bäst. Lär dig från tidigare misstag. Lyssna på din magkänsla. Välj dig själv <3

FAM


Idag har vi haft besök från många. Först mamma. Sen Mona och Najma. Och sen Isa och K. Så SKÖNT att vara tillbaka här. Svär, när vi bodde i den där källaren fick alla våra nära och kära depression med oss. Det var som vi satt på isol och alla våra loved ones bar fotboja hemma haha. Men nu när solen ha kommit tillbaka och det blivit ljusare orkar man umgås igen. Sjukt hur mycket vädret kan påverka. 

Mona hade kommit hem från Frankrike så Aaliyah hade klätt upp sig fint för sin gudmamma. Najma och Mona hade hämtat med sig presenter till Adriano och Aaliyah. Så gulliga. Adriano blev så glad av att ha dem här. Frågade honom innan om han inte skulle sätta på sig kläder och göra sig fin inför dem. Han ba ”Nä. Dom kommer bli arga då.” HAHA, skit skum. Säkert bara för han typ levde blottarlivet när de bodde här.  

Älskar dessa bilder som jag tog på dem. Så glada och fina. Dör verkligen för hur Shiwan och Aaliyahs band. Hon tittar på honom med stjärnor i ögonen och han tittar tillbaka på henne som hon är hela hans värld. Daddy’s little girl. Och Adriano är Mama’s boy. Shiwan och Aaliyah har samma stjärntecken också. De kommer vara jätte lika i sättet  som jag och Adriano är. Två lejon och två oxar <3 Haha och eftersom det är tre barn hemma snart så har vi tvångstanke att ha tre hundar. HAHA, så om ett tag, ser ni väl en till hårig, fyrbentig unge dyka upp på min blogg. Stay tuned haha

VECKA 29 – HEY MISS FATTY


Blev skit ful på alla gravidbilder jag försökte ta igår :). Fick till den här idag istället. Det är illa när man måste ta många bilder för att bli ”ok bra” på ett. Alltid haft svårt, gravid eller inte, att se mig på bilder tagna en bit ifrån. Man blir så STEL typ. Som man klämmer in en fis. Lättare att bli nöjd på närhåll. 

Hello it’s me


Igår gick jag in i vecka 29! Sex dagar kvar tills vecka 30. Sömnen har vart bättre denna veckan. Duscha minskar svullnaden så hoppat in i duschen innan läggdags varje natt. Somnat snabbare och skönare. Hoppas bara jag inte ögar skiten ur mig själv nu och får värsta insomnia ikväll för jag fått för mig att jag hittat en lösning. Graviditeten börjar kännas mycket verkligare. Det är nu jag verkligen kan se han flyttas runt i magen. Blir buckla från ena sidan till den andra. Läste att sparkarna mot revbenen kan börja den här veckan. Det gjorde ont med Adriano i magen. Så vi får se. 

Märkt verkligen hur mycket hår jag tappar. Stora tussar som ramlar ner överallt. Fattar inte hur så mycket huvudhår kan krypa in i ens rövhål. HAHAH, asså vänner som kommer på besök får mitt hår på sig. Och i sig. De sitter inte nakna heller. Det är KAOS. Dålig järnbrist, men skitit i att köpa järntabletter, för de smakar fan inte gott. Hundmat eller blodig hund. Men får bita ihop, köpa imorgon och börja äta. Orka bli flintis.

 Veckan ha vart ganska stressig. Hormonerna har därför vart lite extra maxade. Bröt ihop för några dagar sen och Adriano var så söt. Han tog sin lilla arm runt om mig, drog mig intill sig som jag vore hans lilla barn, matade mig med godis och ba ”Mamma, jag hjälper deeey.” Känt mig piggare på morgonen, men tröttare på kvällen. Längtar till vecka 30! Det är en stor vecka. Bara tio veckor kvar då. Så det är säkert då vi kommer börja köpa hem bebisgrejer till honom. Man är så pepp med att vänta in första barnet, första flickan/första pojken, men känns lite som whatevaaa nu när den tredje är på väg. Haha skit synd. Tredje hjulet typ <3 Nää, men längtar ihjäl till att ha en tredje att älska, pussa och krama. 

Fostret väger nu runt 1,2 kilogram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu börjar det verkligen likna en liten bebis. Det är tillräckligt stort för att kunna sparka på revbenen och även slå mot urinblåsan på dig som är gravid. En del kan sparka så hårt att det ömmar på någon viss punkt.
Ännu behöver fostret inte vända sig med huvudet nedåt eftersom det fortfarande finns gott om plats att ändra läge. Fostret kan drömma nu.

SOL & SANNING

Min morgon började tjugo i sex imorse. Två pigga små älsklingar och en rosa himmel att vakna upp till. Älskar hur mycket piggare man blir utav ljus. Gick sedan ut med hundarna och kände hur VARMT det var ute. Solen sken. Frös inte en, enda sekund. Det är officiellt skinnjacka väder. Hoppas fan vädret håller i sig. No more fucking snow. Såg en video igår. Stod ”Gilla om du längtar till svenska sommaren”. Det var en liten flicka som åkte bil utan tak i ösregn medan hon tvingade i sig en blöt glass. Hahaha, tänk att det är det som man längtar till. Typ. Men fan, tänk er, hela förra sommaren var jag instängd på en sjukhus. Så ni fattar hur mycket jag uppskattar att vara ute i värmen. Sitter på balkongen nu med mina två söner. Sååå varmt och skönt. 


Adriano var så gullig imorse. Jag tog fram sminket och han ba ”Mamma, sminka dig inte.” Jag ba ”Varför?” Han ba ”Du är fin. Lägg tillbaka sminket. Sminka dig imorgon.” Mitt hjärta smälte. Men Sminkade mig ändå lite för jag känner mig ful utan smink. Men tydligen sitter det mer i huvudet. För barn ljuuuuger inte. Är man ful, så säger dem det. Säger dem att man är fin, får man tror på det. Haha, men sminkade mig ändå lite. Tills han sa stopp <3 och la tillbaka min sminkkorg. Färgade håret mörkbrunt innan igen. Så det ser svart ut. Då måste man ha lite puder och ögonbrynspenna när man är blek. Haha går inteeee annars.


Ihhhhh! Kolla min lilla prinsessa. Hon blir ba sötare för varje dag. Bästa som finns att se sina barn glada.